پایگاه خبری تحلیلی مثلث آنلاین:

 

 
 

عضو مجمع تخشخیص مصلحت نظام گفت: مراجع اصلی تصمیم گیری ایرادی را بر لایحه پالرمو وارد ندانسته‌اند اگر این لوایح تصویب نشود حتی کشورهایی مثل هند، روسیه، چین و... گفته اند طبق موازین بین المللی نمی توانیم با شما کار کنیم.

به گزارش مثلث آنلاین به نقل از  نامه نیوز،مجید انصاری افزود: از زمانی که لوایح چهارگانه FATF در مجمع تشخیص مصلحت مطرح بوده و به خصوص در دو هفته اخیر که اول لایحه پولشویی مطرح بود و الآن که پالرمو در دستور کار مجمع قرار دارد، یک جریان افراطی خاص بیشترین فشار تبلیغاتی و روانی را به اعضای مجمع وارد کردند و با صدها و بلکه هزاران پیامک سعی دارند فضای تصمیم گیری در مجمع را ملتهب کنند.
 
متاسفانه آقای صدیقی هم در راستای همین جریان غیر معمول و غیر متعارف، با تکرار حرف های همان افراد در نماز جمعه تهران، هم زمانی که لایحه پولشویی مطرح بود و هم امروز به این فضا دامن زدند.
 
آنچه مایه تاسف است اینکه تریبون نماز جمعه که جایگاه تبیین مسائل کلان سیاسی و محکمات سیاسی انقلاب اسلامی هست و خروجی آن هم باید به وحدت و هم افزایی بینجامد با طرح مسائل غیر کارشناسی و بدون اطلاع کافی از موضوعات تخصصی به دو دستگی و چند دستگی در کشور دامن می زند.
 
اکثریت نمایندگان مردم در مجلس در دو نوبت لایحه مربوط به مبارزه علیه جرائم سازمان یافته یا پالرمو را تصویب کردند و این لایحه به تصویب شورای نگهبان هم رسیده است.
 
یعنی ایراداتی که شورای نگهبان بر این لایحه داشته در مجلس بر طرف شده و فقط چند ایراد جزئی و از دید من ناوارد هیات نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام باقی مانده که به خاطر این چند مورد موضوع اصراری شده و به مجمع آمده و مجمع باید رسیدگی کند و تصمیم بگیرد. آقای صدیقی به گونه ای در نماز جمعه صحبت کرده اند که گویی دولت که لایحه را داده، نمایندگان مجلس که تصویب کرده اند و شورای نگهبان که تایید کرده کاری به انقلاب ندارند.
 
مگر قرار است که نمازگزاران نماز جمعه لایحه پالرمو و یا پیوستن به FATF را تصویب کنند که ایشان این مطالب را در نماز جمعه تهران مطرح می کنند؟!
 
اگر نظر تخصصی داشتند باید مکتوب برای اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام می فرستادند که قرار است فردا راجع به این موضوع بحث کنند.
 
من ادعا نمی کنم که پیوستن به FATF تحریم های فعلی را کم و یا برطرف می کند ولی مطمئنا عدم پیوستن به FATF مشکلات موجود را تشدید خواهد کرد.
 
آقای دکتر ظریف در جلسه گذشته مجمع به تفصیل این مسائل را توضیح دادند؛ خانم جنیدی هم پاسخ ایرادات حقوقی را دارند. من شنیده ام در جلسه دولت هم آقای زنگنه، دکتر همتی، دکتر دژپسند و دیگر مسئولان اجرایی به اتفاق گفته اند که اگر این لوایح تصویب نشود حتی کشورهایی مثل هند، روسیه، چین و دیگر کشورهایی که مایل به همکاری با ما هستند گفته اند طبق موازین بین المللی ما نمی توانیم با شما کار کنیم؛ دکتر لاریجانی هم همین مساله را مطرح کرده اند.
 
وقتی که مسئولان اجرایی کشور و حتی دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی مساله را مطرح می کنند به نظر من زیبنده نیست امام جمعه محترم در نماز جمعه طوری صحبت کند که گویی همه اینها پشت پا به منافع ملی زده اند.
 
منبع: جماران