در بخش‌هایی از کتاب جدیداً منتشره و جنجالی «آتش و خشم» نوشته «مایکل وولف» روزنامه‌نگار آمریکایی - به گوشه‌هایی از بی‌بندوباری‌های اخلاقی ترامپ اشاره شده است. او در این کتاب در زمینه فساد اخلاقی با «بیل کلینتون» رئیس‌جمهور اسبق آمریکا مقایسه شده است.

رسوایی‌های اخلاقی روسای‌جمهور آمریکا
پایگاه خبری تحلیلی مثلث آنلاین:

به گزارش مثلث آنلاین به نقل از خبرگزاری تسنیم ، رسوایی‌های اخلاقی معضلی است که به کرات دامن سیاستمدران غربی را گرفته است. آمریکایی‌ها بویژه روسای جمهورشان در این زمینه رکوردار هستند. دونالد ترامپ حدود 15 ماه است که در سمت رئیس‌جمهوری آمریکا قرار دارد و در این مدت انواع و اقسام حاشیه‌ها را ایجاد کرده است.

آتش و خشم
در بخش‌هایی از کتاب جدیداً منتشره و جنجالی «آتش و خشم» - نوشته «مایکل وولف» روزنامه‌نگار آمریکایی - به گوشه‌هایی از بی‌بندوباری‌های اخلاقی ترامپ اشاره شده است. او در این کتاب در زمینه فساد اخلاقی با «بیل کلینتون» رئیس‌جمهور اسبق آمریکا مقایسه شده است.

در بخشی از کتاب «آتش و خشم» به مسائلی پرداخته شده است که اوج بی‌عفتی یک فرد آن هم در حد رئیس جمهوری یک کشور غربی به اصطلاح قدرتمند به تصویر کشیده شده است.

فاجعه اخلاقی ترامپ
رسوایی‌های اخلاقی ترامپ تنها در کتاب «آتش و خشم» نمود نداشته است؛ بلکه ماجرای اخیراً افشا شده از رابطه او با یک بازیگر فیلم‌های مستهجن آمریکایی به نام «استورمی دنیلز» و پرداخت حق‌السکوت به این بازیگر فیلم‌های مبتذل نیز در آمریکا جنجال‌برانگیز شده است و حتی پای این ماجرا به تحقیقات «رابرت مولر» پیرامون رسوایی انتخاباتی احتمالی ترامپ نیز باز شده است.

در اواسط ماه فوریه سال جاری میلادی (بهمن 96) درست چند روز پس از یکسالگی حضور ترامپ در کاخ سفید، نیویورک تایمز به نقل از «میشل کوهن» وکیل ترامپ خبر داد که به دستور ترامپ 130 هزار دلار به «استورمی دنیلز» جهت ممانعت از افشای روابط غیراخلاقی رئیس جمهور آمریکا با وی، پرداخت شده است.

پرداخت حق‌السکوت به 100 زن
پیش از افشاگری رسواکننده فوق، «استیو بنن» مشاور سابق ترامپ طی مصاحبه‌ای تاکید کرده بود که وکیل ترامپ در دوران انتخابات ریاست جمهوری برای مخفی ماندن روابط نامشروع وی به 100 زن پول‌هایی را پرداخت کرده است.

در همان ماه فوریه، درست چند روز پس از افشای فاجعه اخلاقی ترامپ با بازیگر فیلم‌های مستهجن آمریکایی، «نیویورکر» دیگر روزنامه آمریکایی جزئیاتی از روابط غیراخلاقی 9 ماهه میان ترامپ و «کارن مک دوگل» یک بازیگر و مدل آمریکایی دیگر فاش کرد. آنطور که نیویورکر گزارش داده بود این روابط غیراخلاقی مربوط به سال 2006 می‌شود و به مدت 9 ماه ادامه داشته است.

«آلانا ایوانز» نام یک زن آمریکایی دیگر است که به «ان‌بی‌سی» گفته است ترامپ وی را به رابطه نامشروع با حضور یک نفر دیگر دعوت کرده است.

آزار جنسی سه زن توسط رئیس‌جمهور آمریکا
در دسامبر 2017 (آذر 96) نیز سه زن آمریکایی به نام‌های «جسیکا لیدز»، «سامانتا هولوی» و «ریچل کروکس» در جریان یک نشست خبری در نیویورک، اسنادی را دال بر مورد آزار جنسی قرار گرفتن از جانب ترامپ ارائه کردند.

اما ترامپ اولین رئیس‌جمهوری در آمریکا نیست که رسوایی‌های اخلاقی‌اش، موجب سرافکندگی ملت آمریکا می‌شود؛ پیش از وی نیز «بیل کلینتون» رئیس جمهور آمریکا در بین سال‌های 1993 تا 2001، با اقدامات شنیعش، برای ملت آمریکا هزینه ایجاد کرده بود.

مونیکا گیت
در اواسط دهه 90 میلادی، ماجرای «مونیکا گیت» تیتر نخست تمام رسانه‌های آمریکایی بود؛ ماجرایی که به رابطه جنسی «بیل کلینتون» رئیس‌جمهور دموکرات آمریکا با یکی از کارآموز‌های کاخ سفید به نام «مونیکا لوینسکی» اشاره داشت.

«مونیکا لوینسکی» دختر یهودی تباری بود که در سال 1994 به کمک یکی از اقوامش به عنوان کارآموز بدون حقوق در کاخ سفید مشغول به کار شده بود و به تدریج توانسه بود به دفتر پرزیدنت وقت ایالات متحده نزدیک شود و وی را اغواء کند.

رسوایی اخلاقی کلینتون در ابتدا از طریق یکی از دوستان نزدیک لوینسکی افشاء شد؛ همان زمان، رقیبان جمهوری‌خواه کلینتون وی را در رابطه با پرونده دیگری مرتبط با آزار جنسی تحت فشار سیاسی و قضایی قرار داده بودند؛ بیل کلینتون اگر چه در پرونده نخست تبرئه شد، اما اسناد رابطه غیراخلاقی او با کارآموز کاخ سفید به قدری متقن بود که رئیس‌جمهور وقت آمریکا چاره‌ای جز تسلیم و اقرار به گناه نداشت.

بیل کلینتون که در ابتدای امر رابطه ضد اخلاقی خود با مونیکا لوینسکی را انکار می‌کرد، پس از افشای مدارک غیرقابل انکار، لب به اعتراف گشود و در مقابل دوربین‌های تلویزیون به گناه خود و دروغگویی به دادگاه و مردم اعتراف و از مردم ایالات متحده آمریکا عذرخواهی کرد.

در سال 1999، مجلس سنای آمریکا، کلینتون را به اتهام ادای شهادت دروغ و تلاش برای جلوگیری از اجرای عدالت محاکمه کرد؛ اما وی با یک رای اضافی توانست از برکناری رهایی یابد.

اما در سال 2014، مونیکا لوینسکی که یک زن 40 ساله شده بود، مقاله‌ای را با عنوان «شرم و بقا» برای مجله «ونتی فیر» نوشت و از آنچه میان خود و بیل کلینتون گذشت، اظهار ندامت و پشیمانی کرد؛ وی در این مقاله نوشت: «معلوم است که رئیس من (بیل کلینتون) از من سوء استفاده کرده است؛ من برای حفظ موقعیت کلینتون قربانی شدم».

آنطور که لوینسکی در مقاله‌اش نوشته به دلیل وضعیت استهزاء آوری که پس از افشای رابطه با کلینتون در تمامی دنیا برای او به وجود آمده بود، حتی چندین بار به خودکشی فکر کرده است. لوینسکی می‌گوید با گذشت سال‌ها حتی حالا هم گاهی مردم کوچه و خیابان او را می‌شناسند و ماجرای او همچنان دست‌مایه‌ی نوشته‌هایی در رسانه‌هاست.

منبع: میزان

بازگشت به صفحه رسانه‌ها