آشنایی با انواع مدل های دستگاه خودپرداز ATM جهت سرمایه گزاری و شارکت با بانک ها
پایگاه خبری تحلیلی مثلث آنلاین:

 

دستگاه های خودپرداز با توجه به نوع نیاز متقاضی و نوع کاربرانی که از آن دستگاه در محل خاص استفاده میکنند، دارای تنوع مختلفی بوده و متقاضیان میتوانند با توجه به محل نصب دستگاه از هریک بهره گیرند.

با توجه به گوناگونی مدل های آن و کاربردهای متفاتی دارند، بهتر است قبل از خرید آشنایی کافی با انواع مدل های دستگاه خودپرداز atm در جهت برترین انتخاب و خرید این نوع گجت داشته باشید.

شرکت ATMPOSTEHRAN ضمن ارائه مشاوره کاملا رایگان و همه جانبه در مورد انواع برندها و دستگاه های موجود در بازار ایران، شما را در جهت خریدی بهینه و پر کاربرد هدایت میکند.

مدل های مختلف خودپردازها

یکی از مهمترین نکات در برخورداری از سود و کارمزد بیشتر در سرمایه گذاری خودپردازهای ATM، آشنایی با انواع این دستگاه ها  و تعیین محل مناسب برای نصب آن ها است.

به عنوان مثال اگر شما قصد خرید دستگاه ATM دیواری برای فروشگاه مسقفی را داشته باشید، مسلما کارایی خاصی نداشته و تنها به پرداخت هزینه های اضافی بابت سایت سازی محکوم خواهید  شد. در حالیکه به راحتی می توانید از انواع خودپردازهای سالنی که برای چنین مکان هایی طراحی شده اند، بهره ببرید و هزینه اضافی پرداخت نکنید.

2

  1. خودپرداز دیواری

یکی از انواع مدل های دستگاه خودپرداز ATM با نام خودپرداز دیواری شناخته می شود. همانطور که از نام آن بر می آید، از این دستگاه معمولا در مکان های غیر مسقف و به صورت سایت درون دیواری مورد استفاده قرار می دهند.

خودپردازهای دیواری معمولا در مکان هایی نصب می شود که دارای عبور و مروز زیادی بوده و تامین امنیت سایر خودپردازها با مشکل مواجه گردد. اکثر خودپرداز های ATM موجود در خیابان ها و معابر از نوع خودپرداز دیواری است.

قسمت اعظم این دستگاه درون محفظه های دیواری قرار گرفته و کاربر تنها با قسمت جلویی دستگاه در ارتباط است. محل قراردادن وجه نقد و یا محل باز کردن درب دستگاه از قسمت انتهای کیس بوده که از پشت دیوار قابل دسترسی برای صاحب دستگاه است. به علت جذابیت و زیبایی این نوع خودپرداز، غالبا در معابر شهری استفاده شده و دارای هزینه یشتری نسبت به سایر خودپردازهاست.

 

3

  1. خودپرداز سالنی

از این نوع خودپرداز در محیط های سالنی و مسقف مورد استفاده قرار می گیرد. معمولا دریچه زیرین این خودپردازها دارای گاوصندوق بوده و قسمت پول گذاری و رسید گاری آن، از این ناحیه انجام می شود. خودپرداز سالنی غالبا دارای چرخ در زیر دستگاه بوده که حمل و نقل آن را آسانتر می کند.

 از این دستگاه معمولا در فروشگاه ها، ایستگاه های مترو، هتل ها، مراکز ورزشی، مراکز تفریحی و .. استفاده می گردد و نسب به موارد دیواری، دارای صرفه اقتصادی بالاتری و مقاومت بیشتری است.

  1. خوپردا ز غیر نقدی یا کش لس

خودپرداز های غیر نقدی یا همان کیوسک غیر نقدی که با نام کش لس نیز شناخته می شود، در 

سال های اخیر طرفداران زیادی پیدا کرده است و از لحاظ میزان کارمزد بانکی دارای رتبه کمتری نسبت به خودپردازهای نقدی است، اما برای مدیریت مالیاتی و حساب مشاغل مختلف بسیار کارآمد خواهد بود.

 این دستگاه ها تمامی تراکنش های غیر نقدی بانکی را انجام داده و فاقد درگاه برداشت وجه نقد است. از این رو دارای قیمت کم و هزینه های به مراتب پایین تری جهت نگهداری و تامین امنیت آن است.

  1. خودپرداز VTM

علاوه بر انواع مدل های دستگاه خودپرداز ATM، انواع دیگر ی از خودپردازها که در ایران کمتر با آن روبه رو بوده ایم، با نام خودپرداز  vtm شناخته می شود. این نوع سیستم در حدد 5 تا 6 سال گذشته وارد سیستم بانکداری ایران شده است و با اینحال تقاضا برای خرید و نصب آن نسبت به خودپرداز نقدی کمتر است .

 از این دستگاه علاوه بر استفاده خدمات و تراکنش های نقدی و غیر نقدی بانکی، امکان برقراری گفتگوی آنلاین و زنده توسط کاربر و مشتری با کارمند بانک دارا هستند. این دستگاه به صورت 24 ساعته قابل استفاده نبوده و تنها در ساعات اداری-بانکی مورد استفاده قرار می گیرد و برای افتتاح حساب و انجام سایر کارهای بانکی که نیاز به تایید شعبات بانک را دارد، بهره گرفته می شود. دستگاه vtm را جایگزین مناسب برای شعبات بانکی می دانند.

  1. خودپرداز ITM

این نوع خودپرداز از مدل های vtm جدیدتر و پیشرفته تر بوده و تقربا در اواخر سال 2018 وارد  دنیای بانکداری جهانی شد. این دستگاه تمامی خدات خودپردازهای atm را داراست و علاوه بر آن قابلیت اتصال به تمامی باجه های ویدیویی از راه دور را نیز دارد.

این ارتباط به صورت آنلاین بوده و کاربر، شعبات بانکی و بانک مرکزی به طور همزمان می توانند با یکدیگر در ارتباط بوده و محدودیت های مکانی انجام کارهای بانکی را از بین ببرند. این گونه دستگاه ها توانسته اند هزینه های شعبات فیزیکی بانکی را به شدت کاهش دهند و از کارمندان کمتری مورد استفاده قرار دهند. در حال حاضر ITM توسط دو بانک شهر و اینترنت بانک در ایران به تعداد محدود مورد بهره برداری قرار گرفته است.

  1. خودپرداز RTM

خودپردازهای rtm  نیز گونه دیگری از انواع مدل های دستگاه خودپرداز Atm بوده که در واقع نام دیگر همان خودپردازهای غیر نقدی یا کش لس ها هستند. این خودپردازها به انجام تراکنش های غیر نقدی می پردازند و به خصوص برای مدیریت مالیاتی مشاغل مختلف و همچنین قراررگرفتن در کنار خودپردازهای نقدی برای کاهش ترافیک دستگاه هایatM  مورد استفاده قرار می گیرد.

میزان کارمزد این دستگاه ها در مقایسه با خودپردازهای نقدی بسیار کمتر است. از این رو خرید و نصب آن ها در جهت درآمدزایی دارای صرفه اقتصادی نخواهد بود.

  1. خودپرداز ATM

خودپردازهای atm یا همان خودپردازهای نقدی که در دو نوع دیواری و سالنی مورد استفاده قرار می گیرد. خرید و نصب این دستگاه ها می تواند به عنوان سرمایه گذاری مناسب محسوب شده و دارای درآمد مطلوبی نسبت به سوددهی بانکی است.

به شرط آنکه نکات لازم در زمینه محل نصب این نوع دستگاه رعایت شود. هر چه محل نصب آن شلوغ تر و پر رفت و آمدتر باشد، مسلما درآمد و کارمزد بیشتری نصیب صاحب دستگاه خواهد شد.

اگر برای کسب درآمد بیشتر یا سرمایه گذاری به دنبال روشی نوین و کم دردسر هستید ، همین حالا تماس بگیر!

برای داشتن درآمد مناسب حتی با سرمایه کم و عدم استفاده از سودهای کم بانکی، بهتر است به دنبال خرید و نصب خودپردازها و استفاده ا  درآمد و سود مناسب آن باشید. برای اینکار بهتر است در ابتدا با انواع مدل های دستگاه خودپرداز atmآشنا شده و با توحه به شغل خود یا محل نصب دستگاه، بهترین مدل را خریداری نمایید. شرکت atmpostehran با ارئه خدماتی نوین و پیشرفته د پر زمینه فروش خودپردازهای بانکی و ارائه مشاوره کاملا رایگان در این زمینه، شما را راهنمایی خواهد کرد.