8 علت ترمز نگرفتن خودرو
ترمز نگرفتن خودرو یک مشکل جدی و پر خطر است که می تواند منجر به تصادفات و آسیب به افراد و خودرو شود. برای رفع این مشکل، ابتدا باید علت آن را تشخیص داد.یکی از علل ترمز نگرفتن خودرو، کمبود سیال ترمز است. در این حالت، باید سطح سیال ترمز را بررسی کرده و در صورت نیاز آن را تکمیل کرد. همچنین، نشت سیال ترمز نیز میتواند باعث کاهش سطح سیال ترمز شود و باید نشتی را برطرف کرد.

عدم عملکرد قطعات سیستم ترمز نیز میتواند علت ترمز نگرفتن خودرو باشد. در این حالت، باید قطعات سیستم ترمز را بررسی کرده و در صورت نیاز، آن ها را تعویض کرد. همچنین، گاهی اوقات علت ترمز نگرفتن خودرو میتواند به دلیل کنترل کنندههای الکترونیکی ترمز باشد.
در ادامه این مطلب علت ها و دلایل ترمز نگرفتن خودرو را مورد بررسی قرار می دهیم.
علت ترمز نگرفتن خودرو
ترمز نگرفتن خودرو میتواند به دلایل مختلفی اتفاق بیفتد. برخی از این دلایل شامل:
1. خرابی در سیستم ترمز
گاهی اوقات ممکن است سیستم ترمز خودرو که شامل ترمز دیسکی و یا ترمز دوشاخه ای است دچار خرابی شده باشد و در نتیجه نتواند کارکرد مناسبی داشته باشد.
2. مایع ترمز
اگر مایع ترمز در سیستم ترمز خودرو کم شده باشد یا تمیز نباشد، باعث کاهش کارایی سیستم ترمز میشود و ممکن است باعث ترمز نگرفتن خودرو شود.
3. مشکل در چرخ ها
در صورتی که چرخ های خودرو با لایه هایی مانند گل و لای موجود در جاده پوشیده شده باشند، کارایی ترمز ها کاهش مییابد و ممکن است باعث ترمز نگرفتن خودرو شود.
4. خرابی سیستم ABS
سیستم ABS که برای کنترل ترمز در شرایط لغزشی استفاده میشود، ممکن است دچار خرابی شده باشد و باعث ترمز نگرفتن خودرو شود.
5. خرابی در سیسیتم هیدرولیکی ترمز
در صورتی که خطوط هیدرولیکی در سیستم ترمز خودرو دچار خرابی شوند، فشار ترمز کمتر شده و باعث ترمز نگرفتن خودرو میشود.
6. خرابی در قطعات ترمز
در برخی موارد، قطعات ترمز مانند پد ترمز و صفحه ترمز دچار خرابی شده و باعث ترمز نگرفتن خودرو میشوند.
7. خرابی سیلندر ترمز
سیلندر ترمز مسئول ایجاد فشار در سیستم ترمز است. خرابی سیلندر ترمز میتواند باعث کاهش فشار و نگرفتن ترمز شود.
8. نشت سیال ترمز
نشت سیال ترمز که قبل تر به آن اشاره کردیم میتواند باعث کاهش فشار سیال ترمز شده و در نتیجه ترمز خودرو به درستی کار نمیکند.
در صورت برخورد با این مشکل چه مواردی باید بررسی شوند؟
در صورت ترمز نگرفتن خودرو باید موارد زیر را مورد بررسی قرار دهید. این موارد شامل:
1. بررسی سیستم ترمز
در صورتی که با ترمز نگرفتن خودرو مواجه شدید، ابتدا باید سیستم ترمز را بررسی کنید و اطمینان حاصل کنید که هیچ بخشی از آن دچار خرابی نیست.
2. چک کردن مایع ترمز
در صورتی که مایع ترمز در سطح کمی قرار دارد، باید آن را تکمیل کنید. همچنین، باید چک کنید که مایع ترمز تمیز است و هیچ گونه ذرات خارجی در آن وجود ندارد.
3. چک کردن چرخ ها
بررسی کنید که چرخ های خودرو با لایه هایی مانند گل و لای پوشیده نشده باشند.
چگونه از مشکل ترمز نگرفتن خودرو جلوگیری کنیم؟
برای جلوگیری از مشکل ترمز نگرفتن خودرو، میتوانید اقدامات زیر را انجام دهید.
1. تعویض قطعات ترمز
توجه داشته باشید که باید قطعات ترمز خودرو را به صورت دورهای تعویض کنید. قطعات ترمز خودرو شامل پد ترمز، صفحه ترمز و دیسک ترمز هستند که باید هرچند وقت یکبار تعویض شوند.
2. تعویض مایع ترمز
مایع ترمز خودرو نیز باید به صورت دورهای تعویض شود. تعویض مایع ترمز به این دلیل مهم است که در صورت هرگونه ناهنجاری در مایع ترمز، سیستم ترمز خودرو دچار مشکل میشود.
3. رعایت توصیه های تولیدکنندگان
توصیههای تولیدکننده خودرو را برای نگهداری و تعمیر سیستم ترمز را به دقت دنبال کنید. به عنوان مثال، برخی تولیدکنندگان خودرو، توصیه میکنند برای بررسی و تعویض قطعات ترمز، هر چند هزار کیلومتر یا هر چند ماه یکبار به تعمیرگاه مراجعه کنید.
4. رانندگی ایمن
رانندگی ایمن و پیش بینانه میتواند به جلوگیری از مشکل ترمز نگرفتن خودرو کمک کند. به عنوان مثال، فاصلهگیری مناسب با خودروهای دیگر، رعایت سرعت مجاز و کنترل خودرو در شرایط جادهای مختلف میتواند به افزایش ایمنی در رانندگی و در جلوگیری از مشکلات ترمز نگرفتن خودرو موثر باشد.
با انجام این اقدامات، میتوانید از مشکل ترمز نگرفتن خودرو جلوگیری کنید و ایمنی خود و دیگران را در جاده تامین کنید.در صورتی که با ترمز نگرفتن خودرو مواجه شدید، باید بسیار آرام باشید و به دقت اقدامات لازم را برای رفع مشکل انجام دهید تا ایمنی خودتان و دیگران را حفظ کنید.
سرویس دوره ای خودرو و تعمیر به موقع خرابی های جزئی ، نقش مهمی در عملکرد صحیح خودرو و پیشگیری از خرابی های خطر ساز دارد.
برای انجام سرویس های دوره ای انواع خودرهای چینی و استفاده از خدمات تعمیرگاه ام وی ام در تهران ، با تعمیرگاه عباسی تماس بگیرید . 09128172781
دیدگاه تان را بنویسید