پایگاه خبری تحلیلی مثلث آنلاین:
 
جابجایی شاخص‌های مالی تعیین کننده که در چهارچوب فعالیت‌های بانکداری حاصل می‌شود متر و معیار خوبی برای سنجش انضباط مالی و تمرکز مدیران بانک بر منابع آن است.

 

به گزارش نبض بازار به نقل از رصد روز، عمده انتقادات از شبکه بانکی در سال‌های گذشته موضوع عدم توجه ویژه آنان بر حرکت در مسیر بانکداری و توجه عمده آنان به بنگاهداری است موضوعی که تذکر رهبر انقلاب را به همراه داشت و پس از آن اگرچه پیشرفت‌هایی در این مسئله حاصل شد، اما با استاندار مورد نظر همچنان فاصله دارد.

شاخص‌هایی مانند افزایش سپرده بانکها، درآمد تسهیلات اعطایی و درآمد کارمزد که صرفاً از طریق فعالیت‌های مرتبط با بانکداری به دست می‌آید جایگاه خوبی را برای بانک ایجاد می‌کندو به زبان فعالان بازار سرمایه به لحاظ بنیادین سبب تقویت منابع بانکی خواهد شد.

بانک ایران زمین که پس از ادغام مؤسسه مالی اعتباری مولی الموحدین در آن با چالش‌هایی همراه شد در چندسال گذشته اقدامات ارزشمندی را در راستای ایجاد شفافیت مالی انجام داد و در واقع تولد بانکداری دیجیتال به معنای امروز ماحصل تلاش‌های مدیران بانک ایران زمین است. این بانک که در حال حاضر با ۴ میلیارد سهم و ارزش ۳۴ هزار میلیارد ریالی در بازار فرابورس فعالیت می‌کند با استقرار ساز و کار نظارتی و مدیریتی درست موفق شد تا ضمن افزایش دارایی‌های بانک به ۵۳۳ هزار و ۵۰۶ میلیارد ریال در سه ماهه نخست سال در سایر شاخص‌ها نظیر سپرده ها، موجودی نقد و درآمد تسهیلات اعطایی افزایش قابل توجه داشته باشد.

سپرده مشتریان بانک در سه ماهه نخست سال به ۵۰ هزار و ۲۱۵ میلیارد ریال رسید. موجودی نقد بانک نیز در پایان بهار سال جاری ۱ هزار و ۷۶۴ میلیارد ریال نشان می‌دهد و درآمد تسهیلات اعطایی بانک ایران زمین در همین بازه زمانی به ۳ هزار و ۲۳۱ میلیارد ریال افزایش یافت.

اگرچه در حال حاضر بانک ایران زمین با مسائلی مانند زیان انباشته روبروست، اما تجدید ارزیابی دارایی ها، وصول تمام و کمال مطالبات از مؤسسه مالی اعتباری مولی الموحدین و تفزایش سرمایه سبب خواهد شد تا شاهد اعتلای جایگاه بانک باشیم.