بازدید نخستوزیر ایتالیا از موزه ملی +تصاویر
کدخبر:
11970
نخستوزیر ایتالیا در بازدید از موزهی ملی ایران و با اشاره به نمایشگاه «پیکرهای برای صلح: تندیسهای پنهلوپه از تخت جمشید تا رم» گفت: امیدوارم حرکتهای فرهنگی مشترک بین ایران و ایتالیا تداوم یابد.
«متیو رنزی»، نخست وزیر ایتالیا عصر روز گذشته (چهارشنبه 25 فروردین) به همراه محمدرضا نعمتزاده، وزیر صنعت، معدن و تجارت در قالب دو گروه از دو موزه ایران باستان و دوران اسلامی بازدید کردند.
«رنزی» در موزه ایران باستان از بخشهای شهرسوخته، چغازنبیل، شوش، آثار دوره هخامنشی چون نقش برجسته، تندیس داریوش، تندیس پنهلوپه و درنهایت از تندیس اشکانی شمی، مرد نمکی و آثار ساسانی شهر بیشاپور به صورت ویژه و با تامل بیشتری بازدید کرد.
به گزارش روابط عمومی موزهی ملی ایران، «متیو رنزی» در دفتر یادبود موزه ملی ایران نوشت: «باعث افتخار اینجانب است که از سوی دولت ایتالیا مراتب احترامم را ابراز نمایم. این موزه برگی از تمدن بی نظیر ایران، مرجعی برای دانش پژوهان و مردم کل دنیا است. امید که زیباییهای این مکان کمکی باشد به تمدن عصر حاضر، صلح، گفتمان و ایستادگی در برابر افراطیگریهای تروریستی. پاینده باد دوستی ایران و ایتالیا.»
دیدگاه تان را بنویسید