نماینده اردکان گفت، ناطق‌نوری به دلیل داشتن جایگاه و پایگاهی نزد اصلاح‌طلبان ممکن است با لاریجانی اجماع کند.

پایگاه خبری تحلیلی مثلث آنلاین:
محمدرضا تابش نماینده اردکان، در واکنش به برخی خبرها مبنی بر اجماع علی لاریجانی رئیس مجلس با محسن رضایی، محمدباقر قالیباف و حجت‌الاسلام ناطق‌نوری در انتخابات آتی مجلس؛ اظهار کرد: لاریجانی از ابتدا تاکنون مورد حمایت و علاقه ناطق‌نوری بوده است.

وی با تأکید براینکه لاریجانی بسیار زرنگ‌تر از آن است که با طیف وسیعی اجماع کند، گفت: اگرچه ناطق‌نوری به دلیل داشتن جایگاه و پایگاهی نزد اصلاح‌طلبان ممکن است با لاریجانی اجماع کند اما اجماع رئیس مجلس با دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام و شهردار تهران را بعید می‌دانم.

این سخنان در حالی مطرح است که این روزها گمانه‌زنی‌هایی متعدد و البته ضد و نقیض از ائتلاف‌های احتمالی میان برخی از بزرگان اصولگرا با یکدیگر و حتی تلاش اصلاح‌طلبان برای جذب برخی از چهره‌های اصولگرا شنیده می‌شود.