درحالی که قرار بود جلسه پایانی وزرای خارجی ایران و 1+5 دیشب برگزار شود، این نشست به امروز ساعت 13 موکول شد

جلسه وزرای خارجه ساعت 13 برگزار می شود؛
پایگاه خبری تحلیلی مثلث آنلاین:

درحالی که قرار بود جلسه پایانی وزرای خارجی ایران و 1+5 دیشب برگزار شود، این نشست به امروز ساعت 13 موکول شد

به گزارش مثلث آنلاین؛ اواخر شب گذشته (23 تیرماه 94)، هیجانی در بین اصحاب رسانه در تهران و وین آغاز شد. هیجان اعلام توافق نهایی که تا ساعت 4 و 30 دقیقه بامداد به وقت تهران، همه را بیدار نگاه داشت. با این حال خروج لاوروف از هتل کوبورگ نشانه‌ای بود از اینکه نباید منتظر توافق نهایی در آن ساعت بود. خصوصا آنکه لاوروف اعلام کرد که برای «خوابیدن» و استراحت به محل اقامت خود می‌رود.

از وین خبر می‌رسید که اصحاب رسانه‌ را برای حضور در مقرر سازمان ملل قرار است حاضر کنند. اما این اتفاق نیفتاد. سرانجام مشخص شد که جلسه معاونان وزرای خارجه در ساعت 10 و 30 به وقت تهران و 8 صبح به وقت وین انجام خواهد شد و از طرف دیگر جلسه وزرای خارجه در مقر سازمان ملل در ساعت 13 به وقت تهران برگزار می‌شود که در آن جمع‌بندی مذاکرات اعلام می‌شود.

در همین رابطه کاترین ری سخنگوی موگرینی رسماً برگزاری نشست جامع در ساعت 13 به وقت تهران و پس از آن نشست خبری در آستریا سنتر را تائید کرد.

بلومبرگ نیز خبر داد که رفع تحریم‌های تسلیحاتی ایران مرحله‌به‌مرحله است و 8 سال طول می‌کشد. گفته می‌شود جمع‌بندی نهایی مذاکرات هسته‌ای ایران و کشورهای موسوم به «1+5» امروز ساعت 13 به وقت تهران اعلام می‌شود.

از سوی دیگر خبرگزاری رویترز به نقل از یک دیپلمات ایرانی خبر داد که ایران و شش قدرت جهانی به توافق دست یافته اند. اما اسپوتنیک خبرگزاری صدای روسیه معتقد است که کار دو طرف بر روی بیانیه پایانی همچنان ادامه دارد.

این خبر مرتبا به روز خواهد شد:

*ظریف امشب به تهران باز می‌گردد

* تبریک احمد توکلی به رهبری و ملت/ باید استقبال گرمی از مذاکره کنندگان شود

12:25 آمانو: این نقشه راه روندی را شروع می‌کند که تا انتهای سال ٢٠١٥ است. جلسه‌های فنی و تدابیر فنی انجام می‌شود و توافق جداگانه درخصوص پارچین انجام خواهد شد

12:20 آمانو بعد از سخنان کوتاهی در مقابل هتل کوبورک به سمت مقرر سازمان ملل رفت

12:15 وزرای خارجه کشورهای ایران و 6 کشور به همراه موگرینی هتل کوبورگ را به مقصد مقرر سازمان ملل در وین ترک کردند

12:00 آمانو وارد هتل کوبورگ شد