دوستان در حال تکمیل لیست هستند و به زودی لیست مشترک خود را با اصلاح طلبان اعلام خواهند کرد.

آخرین اخبار از تصمیم انتخاباتی حامیان روحانی ؛ ترکان با اصلاح طلبان لیست مشترک می دهیم / واعظی : با لاریجانی و عارف کار می کنیم
پایگاه خبری تحلیلی مثلث آنلاین:

لیست مشترک اعتدال و توسعه و اصلاح‌طلبان به‌زودی اعلام می‌شود

اکبر ترکان دبیر شورای عالی مناطق آزاد کشور در جمع خبرنگاران ۲۲ بهمن در خصوص رد صلاحیت‌های گسترده یک طیف سیاسی در انتخابات مجلس گفت: قهر کردن با صندوق‌های رای امری اشتباه است و همه باید با تمام سلایق در پای صندوق‌های رای حضور داشته باشند و با انتخاب فرد اصلح در سرنوشت آینده کشور تاثیرگذار باشند.

ترکان در پاسخ به سوال دیگر ایلنا در خصوص لیست حزب اعتدال و توسعه گفت: دوستان در حال تکمیل لیست هستند و به زودی لیست مشترک خود را با اصلاح طلبان اعلام خواهند کرد.

:واعظی : حزب ائتلاف توسعه با لاریجانی و عارف کار می کند

محمود واعظی امروز (پنج شنبه) در حاشیه مراسم راهپیمایی یوم الله 22 بهمن در جمع خبرنگاران گفت:

ما با همه گروه هایی که معتدل هستند تعامل داریم دولت نیز امروز یک دولت فراجناحی است و ما معتقدیم این کشور را یک حزب یا یک گروه نمی تواند اداره کنند.

همه معتدلین باید دست به دست هم بدهند و ما با آن چیزی که در حزب ائتلاف مخالف هستیم و نمی توانیم کنار بیاییم افراد تندرو است.

هم با لاریجانی کار می کنیم و هم با #عارف ، ما با هیچ یک مشکلی نداریم.