اختصاصی مثلث ؛
سید ابراهیم رییسی ؛ آیا او امروز تغییر فاز می دهد ؟
خیلی ها چشم به مناظره امروز دوخته اند تا با رصد تحرکات ابراهیم رییسی به تحلیل دقیق تری در مورد تاکتیک انتخاباتی او برسند . در مناظره قبلی او بنا را بر این گذاشته بود تا وارد گفت و گوهای دو به دو نشود .
خیلی ها چشم به مناظره امروز دوخته اند تا با رصد تحرکات ابراهیم رییسی به تحلیل دقیق تری در مورد تاکتیک انتخاباتی او برسند . در مناظره قبلی او بنا را بر این گذاشته بود تا وارد گفت و گوهای دو به دو نشود . آرام و با حوصله از کنار این برنامه پربیننده تلویزیونی گذشت و بلافاصله سفرهای استانی اش را از سر گرفت . او در گفت و گوی ویژه خبری هم چندان بروز رسانه ای نداشت. اما بر عکس در سفرهای استانی بسیار پر حرارت ظاهر می شود ، حرف های چالش برانگیز می زند و به خوبی توانسته به اهدافش در جذب رای طبقات و بخش هایی که مد نظر دارد عمل کند .
او البته یک مستند خوب هم به رسانه ملی رساند و برای تحریک بدنه رای تعیین شده با برنامه وارد شد .او در این چند روز با خبرهای مهمی مواجه شد . حمایت رسمی جبهه پایداری ، حمایت رسمی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم و حضور چهره های نام آشنای اصولگرایان در کمپین های او .
ابراهیم رییسی فعلا بر روی طبقه محروم سرمایه گذاری کرده است. او هم تلاش می کند رای ایدئولوژیک این طبقه را به دست آورد و هم بخش معیشت گرای این بخش طبقه را به سود خود تحریک کرده و بدنه اجتماعی اش را گسترش دهد . رصد تحرکات انتخاباتی او در رسانه ملی و کمپین های استانی شنان می دهد او تا اینجای کار چندان برنامه و هدفی برای جذب رای طبقه متوسط ندارد ؛ شاید در این چند روز باقی مانده او حرف هایی هم برای این بخش داشته باشد.
حال سوال مهم این است که آیا سید ابراهیم رییسی در مناظره امروز متفاوت از جمعه قبل عمل خواهد کرد ؟
دیدگاه تان را بنویسید