از این دست تحولاتی که بامداد امروز در منطق رویداد بعد از این هم شاهد خواهیم بود.

خلبانان ایرانی دیشب اسراییلی ها را فراری دادند
پایگاه خبری تحلیلی مثلث آنلاین:

کانال اخبار سوریه نوشته است : از قرار معلوم آسمان ایران و منطقه شاهد اتفاقات جالبی بوده است. ساعت ۲ بامداد دوستی پیام داد که هواگردهای رژیم صهیونیستی به ویژه هواپیمای اف ۳۵ به همراه سوخترسان‌ها لند شدند و مشخص نیست که به سمت ایران می‌آیند یا به سمت یمن! اما آنچه را که من پیگیری کردم نشان داد که آنها به سمت شمال عراق آمده و به سرعت هم برگشتند... 

کلیک کنید : ترور در چیتگر ؟ | جزییات انفجار در چیتگر

پیگیری‌های امروز صبح نشان داد که همزمان با تحرکات هوایی صهیونیست‌ها، نیروی هوایی ایران نیز وارد عمل شده و از چند پایگاه ده‌ها جنگنده به دل آسمان زده و راهی غرب کشور شدند. دوستان پدافندی می‌گویند که بعد از این اقدام ایران و پرواز بیش از ۳۰ فروند انواع و اقسام جنگنده، صهیونیست‌ها که تا شمال عراق آمده بودند سر خر را کج کرده و برگشتند! 

در تحلیل این موضوع این گونه به نظر می‌رسد که دشمن صهیونیستی در حال تست و آزمایش سطح واکنش ایران نسبت به تهدیدات پیش رو بوده است. اگر در ور اول نبردها نفوذی‌ها و عوامل خائن و خودفروخته ضرباتی را به شبکه پدافندی کشور و به ویژه رادارها وارد کردند تا نیروی هوایی آنگونه که باید و شاید ماموریتش را انجام ندهد اما امروز داستان بسیار متفاوت است. بسیاری از سامانه‌های راداری که در طول دور اول نبرد خاموش بودند حالا به مدار عملیات بازگشته و کنترل آسمان کشور را به صورت کامل در اختیار دارند. 

نیروی هوایی نیز که رژیم صهیونیستی ه شدت از آن می‌ترسد (این موضوع را در طول جنگ چندین بار در مناطق غربی و شمال غرب کشور شاهد بودیم) حالا باید ماموریت‌های ویژه و خاص خودش را انجام دهد. واقعیت آن است که دیگر جایی برای غافلگیری وجود ندارد؛ این را دشمن هم بهتر از ما می‌داند و به همین دلیل در حال آزمودن شبکه پدافندی و راداری ایران، به ویژه پدافند هواپایه است. 

دشمن یک بار شانس داشت تا بتواند ضربه‌ای کاری و غیرقابل جبران به ایران وارد کند و این فرصت حالا از دست رفته است و فرصت دومی شاید به سادگی به دست نیاید. همانگونه که بارها گفتم محور صلیبی یهودی برای یک دور مله برنامه‌ریزی کرده بود و بر این باور بود که در همان دور اول و ۴۸ ساعت نخست کار جمهوری اسلامی ایران تمام است و نیازی به دور دوم جنگ نیست و به همین دلیل رایش برنامه‌ریزی نکرده بود. 

اما حالا که دیده قدرت موشکی، پدافندی و حتی زیرساخت‌های هسته‌ای ایران سر جایش است و مهمتر از همه جمهوری اسلامی نیز با قدرت هرچه بیشتر در حال قدرت نمایی می‌باشد، می‌خواهد به هر شکل ممکن ماموریت ناتمام را به پایان ببرد. اما ین مسئله دیگر امکان‌پذیر نیست و آنچه در طول روزها، هفته‌ها و شاید هم ماه‌های آینده روی خواهد داد با آنچه در آخر خرداد و اوایل تیر ۱۴۰۴ اتفاق افتاد زمین تا آسمان متفاوت است...‌ 

از این دست تحولاتی که بامداد امروز در منطق رویداد بعد از این هم شاهد خواهیم بود. رژیم صهیونیستی و آمریکا به خوبی می‌دانند که واگردهایشان با تمام تجهیزات و امکانات پیشرفته‌ای که به همراه داشتند در ایران سرنگون شده و امروز در دست مهندسان و فناوران ایرانی قرار گرفته تا نقاط قوت و ضعف آن را کشف کنند و به همین دلیل، می‌گویند تا دیر نشده و همه چیز به دست ایرانی‌های باهوش نیفتاده باید حمله دیگر انجام دهیم. 

اما بنده به عنوان یک روزنامه نگار و شهروند معمولی بر این باور هستم که این بار ما باید شروع کنیم و دشمن را به شکل حساب شده و غیر قابل تصوری غافلگیر کرده و در هم بکوبیم. این مهم خواهی نخواهی باید اتفاق بیفتد و ما چاره‌ای جز انجام آن نخواهیم داشت. ما نباید منتظر حمله مجدد دشمن باشیم او یک بار به ما حمله کرده و جنگ را شروع کرده به این جنگ هنوز به پایان نرسیده است... ما باید جنگ را به پایان ببریم و دشمن را در جایی که فکر نمی‌کند خفه کنیم