رهبر انقلاب خاطرنشان کردند:آحاد مردم مشکلات معیشتی امروز را احساس می‌کنند. یک بخشی از مردم واقعاً زیر فشارند و این گرانی مواد غذایی و مسکن و... روی مردم فشار می آورد.

رهبرانقلاب: مشکل ارز و سکه بخاطر بی‌تدبیری‌ها و بی‌توجهی‌ها بود/ بناست با مفسد بدون هیچ ملاحظه‌ای برخورد قاطع صورت گیرد/ در همین زمینه اقتصادی هیچ بن‌بستی وجود ندارد/ مردم زیر فشار مشکلات معیشتی هستند/
پایگاه خبری تحلیلی مثلث آنلاین:
به گزارش مثلث آنلاین: اهم بیانات مقام معظم رهبری در دیدار با اقشار مختلف مردم به شرح زیر است:
*آحاد مردم مشکلات معیشتی امروز را احساس می‌کنند. یک بخشی از مردم واقعاً زیر فشارند و این گرانی مواد غذایی و مسکن و... روی مردم فشار می آورد.
 
*کاهش ارزش پول ملی از مشکلات کنونی اقتصاد کشور است وقتی قیمت ریال اینجور پایین می آید، آن کارمند روزمزد است که برایش چیزی نمی ماند.
*آحاد مردم مشکلات معیشتی امروز را احساس می‌کنند. یک بخشی از مردم واقعاً. زیر فشارند و این گرانی مواد غذایی و مسکن و... روی مردم فشار می‌آورد. 
 
*کارشناسان اقتصادی و بسیاری از مسئولین بر این مسئله متفقند که عامل این مسئله خارجی نیست، درونی است. نه اینکه تحریم‌ها اثر نداشته باشد اما عمده‌ی تأثیر مربوط به عملکردهاست. اگر عملکردها بهتر و باتدبیرتر و بهنگام‌تر و قوی‌تر باشد، تحریم‌ها اثر زیادی نمی‌گذارد و می‌شود ایستاد.
 
*در همین قضیه‌ی ارز و سکه بر اثر برخی بی‌تدبیری‌ها و بی‌توجهی‌ها ارز کشور رفت دست کسانی که از آن سوءاستفاده کردند. این مشکل، مربوط به نحوه‌ی مدیریت و سیاست‌گذاری اجرایی است. وقتی ارز و سکه را به‌صورت غلط توزیع می‌کنند، این توزیع دو طرف دارد: یکی که آن را می‌گیرد و یکی که آن را می‌دهد. ما همه‌اش داریم دنبال آن کسی می‌گردیم که می‌گیرد، درحالی‌که تقصیر عمده متوجه کسی است که آن را داد؛ نمی‌گوییم خیانت، اما خطای بزرگی کرده است.
*مشکلات کشور، مشکلات اقتصاد، شناخته شده است و راه‌حل‌ها هم شناخته شده است.
 
*دشمن کمین گرفته است و به مجردی که این مشکل را در داخل مشاهده کردند، فورا مثل مگسی که روی زخم می نشیند، روی مشکل مینشیند و از این بنا میکند به سواستفاده کردن! القا میکند که نظام اسلامی نتوانست.
 
*من نمی دانم شما چقدر با تبلیغات جهانی ارتباط دارید، حالا که دیگر #فضای_مجازی در اختیار همه است؛ به طور دائم از صد طرف تبلیغات علیه نظام اسلامی و جمهوری اسلامی و همه‌ی دستگاه‌های کشور شروع میشود، بخاطر خطایی که زیدی، امری، بکری انجام دادند. دشمن از این سواستفاده می کند.
*نامه‌ی اخیر به رئیس قوه‌ی قضائیه، یک گام مهم مثبتی برای مقابله با فساد و مفسد اقتصادی است. مفسد باید مجازات شود.
 
*وقتی با فساد و مفسد مقابله صورت گیرد، جیغ‌ودادهایی بلند می‌شود. من چندین سال پیش نامه نوشتم به سران سه قوه و نوشتم که فساد یک اژدهای هفت‌سر است که باید به‌طور کامل با آن مقابله شود. این را بدانید بناست با مفسد بدون هیچ ملاحظه‌ای برخورد قاطع صورت گیرد.
 
(شعار حاضران: مفسد اقتصادی اعدام باید گردد)
*اجازه بدهید، شما مگر دادگاهید؟ فضاسازی نکنید، بعضی‌ها ممکن است اعدامی باشند و بعضی ممکن است حبسی باشند. بنده نوشته‌ام مقابله باید عادلانه و بادقت انجام شود.
 
*بنده از قدیم با فساد و مفسدین مبارزه می‌کردم و الان هم عقیده‌ام همین است.اما بعضی افراطی حرف می‌زنند و می‌گویند همه فاسدند و از تعبیر فساد سیستمی استفاده میکنند؛ این‌جوری نیست. درست است فساد کمش هم زیاد است. اما افراط و تفریط در همه‌ی زمینه‌ها غلط است.
 
*دستگاه‌های نظارتی با قدرت و چشم باز باید در میدان باشند؛ هم مجلس، هم قوه‌ی قضائیه، هم آحاد مردم مؤمن باید احساس وظیفه کنند و نقش ایفا کنند. راه‌های فساد را باید بست. در همین قضیه‌ی ارز و سکه، اگر مقابله با فساد بود، راه فساد بسته می‌شد.