فوری؛ ترامپ با جولانی دیدار کرد + جزئیات

دیدار احمد الشرع با ترامپ در ریاض انجام شد؛ تحریم های سوریه تمام شد
پایگاه خبری تحلیلی مثلث آنلاین:

رئیس‌جمهور آمریکا پس از آنکه در عربستان سعودی وعده لغو تحریم‌ها علیه سوریه را مطرح کرد، دقایقی پیش دیدار خود با سرکرده شورشیان حاکم بر سوریه در ریاض را آغاز کرد.

به نقل از فارس، رئیس‌جمهور آمریکا پس از آنکه در عربستان سعودی وعده لغو تحریم‌ها علیه سوریه را مطرح کرد، دقایقی پیش دیدار خود با محمد جولانی در ریاض را آغاز کرد.

طبق گزارش خبرگزاری فرانسه، آغاز دیدار با جولانی در ریاض در شرایطی صورت گرفته است که دونالد ترامپ شامگاه سه‌شنبه در ریاض اعلام کرد تحریم‌های سوریه را به درخواست «محمد بن سلمان» ولیعهد عربستان سعودی لغو می‌کند.

پیش از این، رئیس‌جمهور آمریکا حین خروج از مرکز کنفرانس بین‌المللی شاه عبدالعزیز نیز از احتمال دیدار خود با جولانی خبر داده بود.

روزنامه انگلیسی ایندیپندنت نیز گزارش کرد که دونالد ترامپ قبل از نشست سران کشورهای خلیج فارس در عربستان سعودی در روز چهارشنبه، پس از اعلامیه غافلگیرکننده مبنی بر این‌که ایالات متحده تمامی تحریم‌ها علیه سوریه را لغو خواهد کرد، قصد دارد «به رئیس‌جمهور سوریه سلام کند.»

وی در مورد دولت جدید سوریه که توسط سرکرده شورشیان مسلح سوریه اداره می‌شود، گفت «یک دولت جدید وجود دارد که امیدواریم در تثبیت کشور و حفظ صلح موفق شود.»