۵۱۰ میلیون دلار بمب های هدایت شونده جدید آمریکایی در اسرائیل
آژانس همکاری امنیتی دفاعی آمریکا:تایید فروش تجهیزات هدایت بمب به رژیم صهیونیستی/ در قبال امنیت اسرائیل متعهدیم!

آمریکا فروش تجهیزات هدایت بمب به اسرائیل را به ارزش ۵۱۰ میلیون دلار تایید کرد.
آژانس همکاری امنیتی دفاعی آمریکا اعلام کرد که فروش این تجهیزات با هدف تقویت توانمندی این رژیم در مقابله با تهدیدها و حفاظت از مرزها، زیرساختها و غیرنظامیان است.
به نقل از خبرگزاری فرانسه، این آژانس در ادامه اعلام کرد: «این فروش پیشنهادی، با بهبود توانایی اسرائیل در دفاع از مرزهایش، زیرساختهای حیاتی و مراکز جمعیتی، توانایی آن را برای مقابله با تهدیدات فعلی و آینده افزایش خواهد داد.»
اظهارات متناقض ترامپ درباره ایران، بیش از هر چیز بیانگر ضعف راهبردی، بیثباتی و ناتوانی در ارائه یک روایت هماهنگ و قابل اتکا است که نه تنها در مدیریت پرونده هستهای ایران، بلکه در کل سیاست خارجی آمریکا به یک بحران مشروعیت و اعتبار بدل شده است.
آژانس همکاری امنیتی دفاعی آمریکا همچنین بر تعهد واشنگتن در قبال امنیت اسرائیل نیز تاکید کرده و آن را برای منافع ملی آمریکا حیاتی دانست.
وزارت امور خارجه آمریکا نیز چراغ سبز را به این فروش بالقوه نشان داد و آژانس همکاری امنیتی دفاعی آمریکا برای تایید نهایی به کنگره اطلاع داد.
ایسنا
دیدگاه تان را بنویسید