استاد دانشگاه گفت: ما به‌عنوان دغدغه مندان فرهنگی وظیفه داریم از فضای بازی که نظام جمهوری اسلامی برای زنان ایجاد کرده است، نهایت استفاده را برده و مانع ورود به هر قیمتی زنان و دختران در اجتماع باشیم و همان‌طوری که دیگران نباید نگاه ابزاری به زن داشته باشند، خودزن هم نباید نگاه ابزاری به خود داشته باشد.

پایگاه خبری تحلیلی مثلث آنلاین:

به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، فضه سادات حسینی  در همایش زن و جمهوری اسلامی اظهار کرد: انقلاب اسلامی در حالی مقتدرانه چهلمین سال پیروزی خود را پشت سر می‌گذارد که در همه عرصه‌های فکری، نظری و علمی در دنیا حرف برای گفتن دارد و این پیشرفت، قوت قلبی دوستداران انقلاب و نظام جمهوری اسلامی و خاری در چشم دشمنان داخلی و خارجی است.

این استاد دانشگاه ادامه داد: دوستداران جمهوری اسلامی در خارج از کشور به گونه‌ای از اقتدار ایران و رهبر انقلاب صحبت می‌کنند که گویی ما به دلیل غرق در این نعمت بودن، خیلی متوجه عظمت آن نباشیم.

وی یادآور شد: انقلاب اسلامی در تمامی عرصه‌ها استوار ایستاده و هر روز محکم‌تر از قبل، حرف برای گفتن دارد و یکی از این عرصه‌ها که پیشرفت‌های مشهودی دارد، حوزه زنان است.

حسینی با تشریح جایگاه زن در دوران قبل از انقلاب تصریح کرد: در دوران پهلوی، خانواده‌هایی که دارای دغدغه دین و فرهنگ بودند، حتی اجازه حضور پسرانشان را در فضای دانشگاهی نمی‌دادند چه برسد به دختران و در چنین شرایطی، دختران از طرف حکومت و خانواده‌ها، اجازه ظهور و بروز در جامعه را نداشتند و با مطالعه تاریخ متوجه می‌شویم که در آن دوران تنها چند تن از خانم‌های دربار، آن هم به‌واسطه رانت و پارتی، به جایگاه‌هایی رسیده بودند.

بانوان ما مدال آوران عرصه‌های مختلف هستند

این فعال رسانه‌ای افزود: اما امروز می‌بینیم که در انقلاب اسلامی، زنان ما حتی در بالاترین سطوح نظام، یعنی وزارت هم وارد شده‌اند و آمار زنان باسواد و دانشگاه رفته قابل مقایسه با قبل از انقلاب نیست و به‌نوعی بانوان ما مدال آوران عرصه‌های علمی، فرهنگی، هنری، ورزشی و... شده‌اند.

وی بابیان نگاه غرب به زن ابراز داشت: دیدگاه غرب نسبت به زن در ابتدا، دیدگاهی ابزاری و پست بود و باگذشت زمان و غلبه تفکر سرمایه‌داری در جوامع غربی دیدگاه فمینیستی اوج گرفت اما این دیدگاه هم به نفع زن و حافظ ارزش‌های او نبود و سرمایه‌داران، به بهانه حضور در اجتماع و برابری حقوق زن و مرد، زنان را در مزارع، کارخانه‌ها و کارگاه‌ها با حقوقی نصف حقوق مردان به‌کارگیری کردند و پس‌ازآن، زنان برای به دست آوردن حقوق و جایگاه ضایع شده خود، به تفکر برتری جنسیت زن نسبت به مرد روی آوردند که یکی از خروجی‌های آن، فمینیست رادیکالی بود.

حسینی اضافه کرد: در غرب مسائلی مانند مدرک تحصیلی و درآمد بانوان تحت تأثیر و اعمال ضریب جنسیتی است که بر همین اساس درآمد زنان در شرایط کاری برابر، حدود یک‌سوم تا نصف مردان است درحالی که در جمهوری اسلامی ایران، حقوق اجتماعی و ارزش مدرک تحصیلی خانم‌ها و آقایان برابر بوده و هیچ‌گاه تحت تأثیر ضریب جنسیتی قرار نگرفته است.

غرب نیازمند احیای خانواده است

این گوینده خبر اذعان داشت: زمانی که جامعه غربی متوجه ضربه این تفکر به خانواده و ازهم‌گسستگی اجتماع شد، زن را یکی از سلول‌های اصلی خانواده و نظام اجتماعی به‌حساب آورد و به همین دلیل برخی از کشورهای غربی به فمینیست خانواده گرا متمایل شده و به سمت احیای خانواده پیش می‌روند.

تکریم مقام و جایگاه زن در شرایطی در غرب و اذهان روشنفکران غرب‌زده در حال شکل‌گیری است که اسلام و پیامبر عظیم الشان آن، 1400 سال پیش در جامعه‌ای که دختران را زنده به گور می‌کردند و از شنیدن خبر تولد دختر، چهره‌هایشان سیاه می‌شد جایگاه و ارزش زن را به‌روشنی تبیین کرده‌اند تا جایی که پیامبر (ص) دستان دخترشان را می‌بوسیدند.

وی در ادامه تأکید داشت: در نظام جمهوری اسلامی، هیچ‌گاه زنان محدود نشدند و در وقایع انقلاب اسلامی، جنگ و پس‌ازآن، نقش حمایتی و مقاومتی خود را به‌خوبی ایفا کرده و تأثیر بسزای در پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی داشته و دارند به‌طوری که امام راحل می‌فرمایند «اگر نقش زنان بیشتر نباشد، کمتر نیست».

الگوسازی غلط صداوسیما

حسینی یادآور شد: برخی بانوان ما شاید به دلیل مشکلات متعدد و مختلف، مجبور به حضور در هر عرصه کاری ازجمله کارهای سخت نامتعارف باشند اما صداوسیما در مقطعی سلسله گزارش‌هایی از حضور زنان در عرصه‌های کاری سخت و پیچیده پخش و به‌نوعی آن‌ها را الگو معرفی می‌کرد که این رفتار غلط بوده و برخلاف فرهنگ اسلامی و ایرانی محسوب شده چراکه زن، ریحانه است و برای این‌همه فشار و کار سخت خلق نشده است.

استاد دانشگاه با تشریح عوامل مؤثر در تضعیف جایگاه پوشش اسلامی زن در جامعه امروز بیان داشت: زنان بی‌سواد، منفور، و خطاکار در فیلم‌ها و سریال‌های صداوسیما با پوشش چادر ظاهر می‌شدند و از طرف دیگر، شخصیت‌های زن محبوب و مثبت، زنانی بودند که خیلی در فضای حجاب و اعتقادات نبودند، همچنین عملکرد چندساله قوه قضاییه، برای حضور زنان زندانی با چادر در دامن زدن به این قضیه مؤثر بوده است.

وی خاطرنشان کرد: پس از پایان جنگ تحمیلی، جنگ نرم آغاز شد که دشمن تنها راه نفوذ خود به بدنه جمهوری اسلامی را آسیب زدن به خانواده دانست و از آنجایی که زن نقشی بنیادی در خانواده دارد، سعی کرد به بهانه حضور در اجتماع و آزادی بیشتر، اولویت‌های اصلی و اساسی او را بگیرد که با کمک دشمنان دانا و نادان داخلی، جامعه ما را از آرمان‌های خود دور کند.

نگاه ابزاری به زن ممنوع است

حسینی در خصوص وظیفه زنان مسلمان و انقلابی افزود: ما وظیفه داریم به‌عنوان فعالین و دغدغه مندان فرهنگی انقلاب اسلامی، سبک زندگی ایرانی اسلامی را ترویج دهیم و از فضای بازی که نظام جمهوری اسلامی برای زنان ایجاد کرده است، نهایت استفاده را برده و مانع ورود زنان و دختران در اجتماع به هر قیمتی باشیم و همان‌طوری که دیگران نباید نگاه ابزاری به زن داشته باشند، خودزن هم نباید نگاه ابزاری به خود داشته باشد چراکه برخی زنان با حضور در کارهای سطح پایین، درآمدی دارند که کفاف رفت و آمد و لوازم آرایشی آن‌ها را هم نمی‌دهد.

شعارهای دولت و مجلس در موضوع حقوق زنان، سیاسی و انتخاباتی است

این گوینده خبر متذکر شد: دولت و مجلس کنونی در شعارهای انتخاباتی و حتی پس‌ از انتخابات، همواره دغدغه زنان را مطرح می‌کردند که این کار را به‌منظور منافع سیاسی خود انجام می‌دادند چراکه پس از گذشت 6 سال می‌بینیم که علیرغم زیاد بودند شعارها، کاری انجام‌نشده و تنها هرچند گاهی، بحث ورود زنان به ورزشگاه را مطرح می‌کنند و سؤال اساسی این است که درواقع چند درصد زنان جامعه ما، دغدغه ورود به ورزشگاه رادارند و چرا به مباحثی اصلی‌تری همچون قانون شیردهی، مرخصی زایمان، حق بیمه و ... زنان پرداخته نمی‌شود.

ستون‌های فرهنگی، خود مردم هستند

وی در ادامه ابراز داشت: حوزه فرهنگ و مخصوصاً حجاب و عفاف، متولیان زیادی دارند که هریک ساز خود را کوک می‌کنند و به دلیل اینکه هدف آن‌ها ارائه گزارش است و دغدغه مشترک هم ندارند، به نتایج مطلوب نمی‌رسند بنابراین ستون‌های فرهنگی خود مردم هستند.

این فعال رسانه‌ای در پایان با اشاره اظهار نظرهای برخی سلبریتی ها و تأثیر آن بر جامعه گفت: حیات سلبریتی ها به دیده شدن است و برخی از آن‌ها بی‌سواد، پوچ و بدون عقبه فکری هستند که تشنه دیده شدن هستند که این موارد با پوشش‌های نامتعارف و عجیب و غریب و هرچند گاهی راه‌اندازی کمپین‌هایی به بهانه‌های مختلف و ترویج سبک زندگی منسوخ غربی بروز داده می‌شود.