محمدحسن روزی‌طلب مدیرعامل موسسه مطبوعاتی ایران در سرمقاله ایران ورزشی نوشت: مجموعه همکاران بنده در روزنامه ایران ورزشی ضمن تأکید بر اصل احترام در انتقاد سازنده، جفا به وزیر سابق ورزش و جوانان را قابل قبول نمی‌دانند. امید است همکاران من با اصلاح عملکرد خود، مثل همیشه جامع‌نگری و پایبندی به اصول حرفه‌ای رسانه‌ را نشان داده و بر پیشبرد اهداف مورد وفاق ملی در حوزه ورزش همت ورزند.

عذرخواهی ضمنی مدیرعامل موسسه مطبوعاتی دولت از وزیر سابق ورزش
پایگاه خبری تحلیلی مثلث آنلاین:

محمدحسن روزی‌طلب مدیرعامل موسسه مطبوعاتی ایران در سرمقاله ایران ورزشی نوشت: مجموعه همکاران بنده در روزنامه ایران ورزشی ضمن تأکید بر اصل احترام در انتقاد سازنده، جفا به وزیر سابق ورزش و جوانان را قابل قبول نمی‌دانند. امید است همکاران من با اصلاح عملکرد خود، مثل همیشه جامع‌نگری و پایبندی به اصول حرفه‌ای رسانه‌ را نشان داده و بر پیشبرد اهداف مورد وفاق ملی در حوزه ورزش همت ورزند.

ایام دومین سالگرد استقرار «دولت مردمی» بهانه خوبی برای یادآوری یکی از اولین رویکردهای موفق تحولی در دولت سیزدهم یعنی «بازسازی اعتماد میان نهاد دولت و نخبگان» است. آنجا که اقشار و گروه‌های تأثیرگذار مردمی از رئیس جمهور منتخب درخواست داشتند تا برخلاف رویه‌ دولت‌های سابق، وزرای پیشنهادی و اعضای کابینه دولت جدید با مشورت آنها انتخاب شوند. موضوعی که ابتدائاً حتی با روی گشاده آیت‌الله رئیسی مطرح شد و در ادامه پس از انتخاب وزرا با مشورت صاحب‌نظران، موجی از رضایت را پشتوانه شروع کار مدیران اجرایی کشور قرار داد.

در میان این وزارتخانه‌ها اما توجه ویژه دولت سیزدهم به دو مقوله مهم «ورزش» و «جوانان» به عنوان دو شاخصه تأثیرگذار و پرمطالبه، با عنایت به مطالبات آحاد ورزشکاران و گروه‌های مردمی فعال در حوزه جوانان نیز همراه بود. چه آنکه رئیس‌ جمهور در دوره کارزار انتخاباتی، گلایه‌های جامعه ورزش از حضور چهره‌های غیرمرتبط در وزارتخانه ورزش و جوانان را تصدیق کرد و در نشست‌های متعدد با ورزشکاران این باور را مطرح کرد که مدیر ارشد ورزش کشور باید از میان خود ورزشکاران انتخاب شود.

از همین رو، انتخاب چهره ورزشی، تحصیلکرده و دارای صلاحیت‌ها و سوابق متعدد اجرایی به عنوان وزیر «ورزش و جوانان» با استقبال و رأی مثبت نمایندگان ملت نیز مواجه شد؛ پس از آن بود که دکتر حمید سجادی چهره‌ نام‌آشنا و متعهد ورزش قهرمانی کشور که همواره به عنوان یک فرد شناخته شده در عرصه علمی و اجرایی حوزه تربیت‌بدنی فعالیت داشت و همچنین دهه‌های پیشین را با مدیریت‌های موفق در رشته‌های مختلف ورزشی گذرانده بود، از سوی دولت سیزدهم مأموریت گرفت تا به تقویت نقاط مثبت این حوزه و ترمیم نقاط ضعف آن بپردازد. در کنار این انتخاب نیز حضور تیمی جوان،کارشناس، با روحیه و با تجربه در معاونت‌ها و اداره‌کل‌های این وزارتخانه اتفاقی بود که برای اولین بار در ساختار وزارت ورزش و جوانان در دوره مدیریت حمید سجادی رقم خورد. مسأله‌ای که بازتاب آن در تصمیم‌سازی‌های اثرگذار بویژه در شوراهای عالی کشور خود را نشان داده و می‌دهد؛ اگرچه از دید اهالی رسانه شاید دور بماند.

در جریان تغییرات مثبت ساختاری و ساز و کاری و نتایج خوب تیم‌های ملی همچون صعود تیم ملی فوتبال به جام جهانی، کسب عنوان سومی بازی‌های کشورهای اسلامی، تاریخ‌سازی قهرمانان در برخی رشته‌های ورزشی، صیانت از جامعه ورزش در برابر هجمه‌های ناجوانمردانه سیاسی در جریان آشوب‌های پاییز سال گذشته، درخشش قهرمانان ملی در رشته‌های مختلف بویژه در رده‌ جوانان که این روزها نیز صدر اخبار کشور را به خود اختصاص داده و بسیاری از اتفاقات خوب دو سال اخیر ورزش کشور، نمی‌توان زحمات دکتر سجادی را نادیده گرفت.

با این حال رقم خوردن حادثه تلخ سقوط بالگرد حامل وزیر ورزش و جوانان که منجر به شهادت مدیرکل حوزه ریاستی این وزارتخانه و مجروحیت دکتر سجادی و تعدادی از همکاران ایشان در حین خدمت شد، مسبب عارضه‌های جسمانی و به تبع آن استعفا از مقام وزارت نیز گشت. استعفایی که حتی در ابتدا ریاست محترم جمهوری راضی به پذیرش آن و محروم شدن دولت از خدمات آقای سجادی نبود اما به ناچار مورد پذیرش دولت قرار گرفت.

اگرچه هیچ مدیریتی بدون ضعف و انتقاد نیست اما نادیده گرفتن سابقه و خدمات ارزنده جناب آقای دکتر سجادی در کسوت وزیر ورزش و جوانان و همچنین نسبت دادن تعابیر خلاف شأن و واقعیت درباره ایشان، مذموم و محکوم است. مجموعه همکاران بنده در روزنامه ایران ورزشی نیز بر همین امر واقف بوده و ضمن تأکید بر اصل احترام در انتقاد سازنده، جفا به وزیر سابق ورزش و جوانان را قابل قبول نمی‌دانند.

امید است همکاران من با اصلاح عملکرد خود، مثل همیشه جامع‌نگری و پایبندی به اصول حرفه‌ای رسانه‌ را نشان داده و بر پیشبرد اهداف مورد وفاق ملی در حوزه ورزش همت ورزند.