در حالیکه قرار بود، امروز دیدار دوستانه‌ای بین عراق و کاستاریکا در بصره برگزار شود، شب گذشته در اتفاقی عجیب بازی لغو شد.

لغو شبانه بازی دوستانه به یک دلیل عجیب
پایگاه خبری تحلیلی مثلث آنلاین:

به گزارش ورزش سه، تیم ملی عراق که پس از ماه‌ها و بعد از مقدماتی جام‌جهانی در پی انتخاب سرمربی خود بود، بالاخره توانست با کاساس اسپانیایی، دستیار سابق انریکه به توافق برسد. 

تیم ملی عراق بعد از دو بازی دوستانه با مکزیک و اکوادور که در اردوی اسپانیا برگزار شد، قرار بود برای اولین بار در حضور هواداران خودی از کاساس سرمربی جدید خود رونمایی کند و دیدار با کاستاریکا بهترین فرصت برای شروعی دوباره در فوتبال ملی عراق بود.

کاروان تیم ملی کاستاریکا که چند روز گذشته در کویت به سر می‌برد و تمرینات خود را در این کشور پی‌گیری می‌کنند، شب کذشته از مرز زمینی وارد عراق شدند اما عدم پابندی عراق به توافق قبلی، برگزاری این بازی را به وقت دیگری موکول کرد.

رسانه‌های کاستاریکایی اعلام کردند که فدراسیون‌های عراق و کاستاریکا توافق کرده بودند که مهر ورود در پاسپورت‌هایشان زده نشود اما عراقی‌ها در بدو ورود کاروان اقدام به این کار نمودند که با مخالفت نماینده آمریکای شمالی در حام‌جهانی روبه‌رو شدند و خاک عراق را به سمت کویت ترک‌ کردند.

فدراسیون فوتبال عراق تا به الان هیچ واکنشی نسبت به این اتفاق نشان نداده است.