بادامچیان: ادامه همفکری موتلفه با شورای وحدت قطعی نیست
دبیرکل موتلفه گفت: بسیاری از گروههای عضو شورای راهبردی وحدت اصولگرایان گستردگی و بزرگی موتلفه با شورای مرکزی 35نفره را ندارند.
به گزارش کاوش، دبیرکل حزب موتلفه در پاسخ به این سوال که نحوه تعامل حزب موتلفه با شورای وحدت راهبردی اصولگرایان موسوم به شاجا چگونه خواهد بود و آیا هر تصمیمی که در نهایت این شورا برای نامزدهای انتخابات مجلس شورای اسلام بگیرد را خواهید پذیرفت یا خیر، به کاوش گفت: ما درارتباط با نحوه همکاری خودمان با شورای وحدت اصولگرایان در آینده تصمیمگیری خواهیم کرد. فعلا بهعنوان عضو غیررسمی در جلسات شرکت میکنیم تا از روند تصمیمگیریهای این شورا اطلاع داشته باشیم و ما نیز نظرات خودمان را به آنها منتقل کنیم. شکل همکاری فعلی ما با آنها بیشتر یک همفکری است.
اسدالله بادامچیان همچنین در پاسخ به این سوال که آیا شورای وحدت راهبردی اصولگرایان را متفاوت از جبهه متحد اصولگرایان در انتخابات مجلس گذشته میدانید که از همین ابتدا نمیخواهید با آن همکاری رسمی داشته باشید، تصریح کرد: شما خودتان به پاسخ این سوال رسیدهاید و من چه دارم بگویم. شورای جدید از نظر ما با سازوکارهای سابق وحدت اصولگرایان تفاوتهایی دارد و ابتدای به ساکن نمیتوانیم در مورد ادامه همکاریهایمان با این شورا نظر قطعی بدهیم.
او با بیان این که حزب موتلفه خودش صاحبنظر و صاحب نامزد است و نامزدها، نگاهها و برنامههایش را برای انتخابات در جمع شورای وحدت راهبری اصولگرایان مطرح میکند، افزود: ما امیدواریم آن مجموعه بزرگ به این نتیجه برسند که آن فهرستی که موتلفه اسلامی معرفی میکند اصلح و بهتر برای مجلس یازدهم است. باضافه این که بسیاری از گروههای عضو این مجموعه معمولا گستردگی و بزرگی موتلفه با شورای مرکزی 35نفره را ندارند.
بادامچیان همچنین در پاسخ به سوال کاوش درباره موضع اخیر او نسبت به تحریم محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان مبنی بر این که تحریم ظریف درس عبرت برای کسانی است که به غرب اعتماد میکنند و این که چرا بهعنوان دبیرکل حزب موتلفه از وزیر امور خارجه ایران دفاع نمیکند گفت: من چه کاره هستم که درباره آقای ظریف صحبت کنم.
دبیرکل حزب موتلفه در جواب این که نواصولگرایان شاید به علت معرفی افرادی همچون مرحوم محمدنبی حبیبی دبیرکل سابق حزب موتلفه به جبهه متحد اصولگرایان و مسن بودن چنین گزینههایی برای انتخابات مجلس سهم کمتری برای موتلفه در نظر میگیرند، پاسخ داد: موتلفه در انتخابات مجلس دهم از ابتدا آقای حبیبی را به جبهه متحد اصولگرایان معرفی نکرد. ما ابتدا آقای جولایی را برای گنجاندن در لیست معرفی کردیم ولی آنها قبول نکردند و ما هم آقای حبیبی را معرفی کردیم.
او در پاسخ به این سوال که رهبر انقلاب هیأت مذاکرهکننده از جمله آقای ظریف را امین، غیور، شجاع و متدین توصیف کردهاند، حزب موتلفه او را چگونه میبیند پاسخ داد: چرا میخواهید ما را با آقای ظریف دعوا بیندازید. آقای ظریف وزیر امور خارجه موتلفه نیست، عضو حزب موتلفه هم نیست. مسئول وزارت امور خارجه ما چون یک مسئول کشوری است مورد احترام ماست، بنابراین ما احترام ایشان را داریم و با هم رفاقت هم داریم.
بادامچیان در پاسخ به این سوال که اگر از وی حمایت ندارید، چه نقدی بر او دارید پاسخ داد: مگر میشود کسی کار کند و نقدی نداشته باشد. کسی که دیکته ننوشته غلط ندارد.
او در جمعبندی خود از عملکرد وزیر امور خارجه دولت تدبیروامید در 6سال گذشته گفت: الآن موقع این نیست که ما بیاییم نقد ظریف کنیم. وقتی آمریکا او را تحریم میکند، ما تحریم آمریکا را محکوم میکنیم.
دیدگاه تان را بنویسید