بازیگر سینما،‌ تئاتر و تلویزیون، گفت: هیچ‌وقت بابت نقش‌های پدری که بازی کرده‌ام احساس ترس نکردم زیرا به نظرم پدر قداست دارد و هر پدری برای خودش یک دنیای متفاوتی است که باید آن را کشف کرد.

مهدی سلطانی: هیچگاه بابت نقش پدرهایی که ساختم نترسیدم
پایگاه خبری تحلیلی مثلث آنلاین:

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم ، این روزها سریال «پدر» از تلویزیون پخش می‌شود و یک بار دیگر مخاطب شاهد نقش‌آفرینی مهدی سلطانی در کاراکتر «حاج علی» است. او در این باره تصریح کرد: منتقدان از همان ابتدا آمده بودند که «پدر» را زیر سؤال ببرند اما مردم آمده بودند که «پدر» را ببینند و از روی علاقه به این سریال، آن را نقد می‌کردند. وقتی منتقد این سریال را نقد می‌کند یعنی سریال را می‌بیند و دست به نقد می‌زند پس همه این‌ها نشان دهنده دیده‌شدن سریال «پدر» است.

سلطانی با اشاره به اینکه سریال «پدر» بیشتر برای مذهبی‌ها نسخه می‌پیچد، افزود: این نکته را هم بگویم که سریال «پدر» الگویی برای افرد مذهبی است و برای آن‌ها راه حل دارد و می‌خواهد به آن‌ها تلنگر بزند نه به شافراد غیرمذهبی. در واقع سریال پدر بیشتر برای مذهبی‌ها نسخه می‌پیچد.

وی در واکنش به این نقد که «حاج علی» زیادی پولدار است و اساساً پول و مذهب نمی‌توانند در کنار یکدیگر قرار بگیرند، ابراز کرد: این دید اشتباه خیلی‌ها است که می‌گویند آدم مذهبی نباید پولدار باشد. در طول سریال بارها حاج علی داستان پولدار شدنش را می‌گوید و مخاطب متوجه می‌شود که پول او پول حلالی است و شخصیت پدر قصه هم این‌طور است که نمی‌گذارد پول به راحتی پیش پسرش باشد و پسرش برای پول به‌دست‌آوردن نیاز به تلاش دارد . در واقع می‌خواهم بگویم که حامد در سریال پدر، آقازاده نبود. پولدار بودن در دین اسلام هیچ مشکلی ندارد، بلکه بارها تأکید شده که برای کسب رزق حلال باید تلاش کرد و حتی این تلاش مساوی با جهاد در راه خدا هم است.

سلطانی خاطرنشان کرد: در سریال «پدر» تلاش شد که مخاطب آدم مذهبی و کلیشه‌ای همیشگی را نبیند، بلکه می‌خواستیم یک روی دیگر آدم مذهبی را به مخاطب نشان دهیم. از نظر من شخصیت مثبت و منفی وجود ندارد بلکه من وقتی یک نقش را می‌پذیرم دنیا را از نگاه آن می‌بینم و کاملاً به آن حق می‌دهم که این رفتار را داشته باشد؛ مثل جمیل که یک پدر خلافکار بود و حاج‌علی که یک پدر مذهبی بود.

حسین رفیعی: دردناک است که مجریان کاربلد خانه‌نشین شده‌اند/ مردم به خاطر شخص خاصی تلویزیون نگاه نمی‌کنند!
تلویزیون در رمضان 98| انتقاد سعید مستغاثی از ساخت برنامه‌ها و سریال‌های بدون پژوهش در تلویزیون
محمد صالح‌علا: برنامه‌های تلویزیون شبیه انگیزه‌های اسپانسرها هستند/ تلویزیونی‌ها زبان و ادبیات فارسی را می‌شناسند

وی در خصوص بازی در کاراکترها و شخصیت‌های پدر، تأکید کرد: هیچ‌وقت بابت نقش‌های پدری که بازی کرده‌ام احساس ترس نکردم زیرا به نظرم پدر قداست دارد و هر پدری برای خودش یک دنیای متفاوتی است که باید آن را کشف کرد. هر بار که نقش پدر را بازی کردم از کارکتر قبلی که نقش پدر را بازی کرده بودم، استفاده نکردم زیرا هر نقش پدر برای من کاملاً متفاوت بود. اگر باز هم نقش پدر به من پیشنهاد شود آن را بازی می‌کنم.

سلطانی در پایان پیرامون حضور در سریال‌های تلویزیونی، خاطرنشان کرد: اگر دوباره هم این سریال به من پیشنهاد شود، خواهم پذیرفت و قطعاً اگر بخواهم بازی کنم، به گونه‌ای کار می‌کنم که کیفیت نقشم بالاتر باشد.