کیهان/ سرهنگ بازنشسته آمریکایی و رئیس‌دفتر وزیر خارجه این کشور در دوران «کالین پاول» معتقد است رژیم صهیونیستی ۲۰ سال دیگر وجود نخواهد داشت زیرا در حال مشروعیت‌زدایی از خود و مطرح شدن به عنوان یک رژیم آپارتاید است.

پایگاه خبری تحلیلی مثلث آنلاین:

فروپاشی رژیم صهیونیستی مسئله‌ای است که بسیاری از کارشناسان نسبت به آن خبر داده‌اند. رهبر معظم انقلاب نیز سال 94 اعلام کردند که این رژیم تا 25 سال دیگر فرو می‌پاشد. اکنون یک مقام سابق آمریکایی نیز به این مسئله اذعان کرده است. به گزارش فارس، «لارنس ویلکرسن» سرهنگ بازنشسته نیروی زمینی آمریکا و رئیس‌دفتر «کالین پاول» وزیر خارجه پیشین این کشور که به عنوان منتقد برجسته نومحافظه‌کاران مطرح شده، ماه ژوئن در سخنانی گفت اسرائیل به عنوان یک «دولت» ۲۰ سال دیگر وجود نخواهد داشت زیرا در حال مشروعیت‌زدایی از خود به عنوان یک رژیم آپارتاید است. به گزارش وبگاه خبری «ماندویس» که به پوشش سیاست خارجی آمریکا در غرب آسیا می‌پردازد، وی همچنین در اظهارات خود اسرائیل را مسئولیت استراتژیک درجه یک آمریکا خواند و افزود، محتمل‌ترین دولتی در جهان است که آمریکا را به آرماگدون(جنگ آخرالزمان) می‌برد. این مقام سابق آمریکایی که از اعضای‌اندیشکده آمریکایی «کویینسی» است و در کالج دولتی «ویلیام و مری» تدریس می‌کند در ادامه اظهار داشت آمریکا باید اکنون به رژیم صهیونیستی بگوید که سریع تغییر کند در غیر این صورت از تامین مالی و حمایت از اسرائیل دست خواهد کشید، اما آمریکا این کار را نخواهد کرد.

او در توضیح اظهارات خود گفت:« اسرائیل احتمالاً یک مسئولیت استراتژیک درجه اول برای آمریکا است. من امیدوارم که خلاص شدن از دست (بنیامین) نتانیاهو (نخست‌وزیر سابق رژیم صهیونیستی) و در عین حال خلاص شدن از دست (جرد) کوشنر (داماد ترامپ و مشاور ارشد سابق کاخ سفید) و (مایک) پامپئو (وزیر خارجه دولت سابق آمریکا) و (دونالد) ترامپ (رئیس‌جمهور سابق آمریکا) اوضاع را تا حدی تسکین دهد که ما در اسرائیل دولتی داشته باشیم که شاید متوجه باشد آینده آن چقدر خطرناک است.» این دستیار پیشین وزارت خارجه آمریکا در ادامه گفت: «من چند روز قبل گفتم اسرائیل تا ۲۰ سال دیگر دولت نخواهد بود، بلکه از بین می‌رود. قطعاً دموکراسی نخواهد بود. یک دولت آپارتاید خواهد بود و جهان آن را مانند آفریقای جنوبی رد خواهد کرد. اکنون می‌گویم موجودیت نخواهد داشت.»

او در ادامه تاکید کرد که آمریکا باید رژیم صهیونیستی را مهار کند اما این کار را نخواهد کرد. این مقام سابق درخصوص این مسئله تصریح کرد:« بله، اسرائیل باید مهار شود و باید بدون هیچ‌گونه ابهامی به آن گفته شود که شما تغییر خواهید کرد و به سرعت و به طور موثر تغییر خواهید کرد یا پدرخرجتان (آمریکا) را رفته بدانید. (اما) این اتفاق نخواهد افتاد. قرار نیست اتفاق بیفتد.»

واکنش مقاومت به حمایت آمریکا از اسرائیل

از سوی دیگر، دو جنبش حماس و جهاد اسلامی فلسطین حمایت مالی یک میلیارد دلاری آمریکا از پروژه «گنبد آهنین» رژیم صهیونیستی را محکوم کردند.

عبد اللطیف القانوع، سخنگوی جنبش حماس در گفت وگویی مطبوعاتی اظهار کرد، تصمیم کنگره آمریکا نشان‌دهنده استمرار جانبداری این کشور از اسرائیل است که به سطح مشارکت با این رژیم اشغالگر در جنگ علیه مردم ما، نابود کردن خواسته‌های ملی آنها و ایستادن در کنار رهبران جنایتکار این دشمن رسیده است. القانوع گفت: «اینکه آمریکا به حمایت از رژیم اشغالگر صهیونیستی و داشتن گنبد آهنین و توانمندی‌های نظامی بزرگ آن ادامه می‌دهد، هرگز به این رژیم در خاک ما امنیت نخواهد بخشید و هرگز از این رژیم در برابر حملات مقاومت و نابودی‌اش حفاظت نخواهد کرد.» سخنگوی حماس در ادامه از تشکیلات خودگردان فلسطین خواست به دولت آمریکا تکیه نکرده و برای مقابله با حمایت مستمر آمریکا از اشغالگران صهیونیستی موضعگیری را در پیش بگیرد. داود شهاب، سخنگوی جنبش جهاد اسلامی فلسطین نیز به آناتولی گفت:« این تصمیم جانبداری آمریکا از اسرائیل و شکست آنهایی را نشان می‌دهد که بر روی تغییری واقعی در سیاست دولت آمریکا نسبت به مسئله فلسطین شرط‌بندی کرده بودند.» مجلس نمایندگان آمریکا روز پنج‌شنبه با وجود مخالفت برخی از نمایندگان دموکرات در کنگره اختصاص مبلغ یک میلیارد دلار برای حمایت از پروژه «گنبد آهنین» رژیم صهیونیستی را تصویب کرد.

خاطرات اسیر فلسطینی

بیش از ۱۵ سال از عملیات به اسارت گرفتن «گلعاد شالیت» نظامی صهیونیستی که در ۲۵ ژوئن ۲۰۰۶ به اسارت «کتائب القسام» شاخه نظامی جنبش حماس درآمد و در سال ۲۰۱۱ با ۱۰۲۷ اسیر فلسطینی مبادله شد، می‌گذرد. ارتش رژیم صهیونیستی که نوار غزه را در محاصره خود دارد، با وجود داشتن امکانات نظامی گسترده پس از گذشت پنج سال از اسارت شالیت، نتوانست از محل اختفای او اطلاع یابد. لذا در نهایت ناگزیر شد تسلیم شرط مقاومت فلسطین شود و قرارداد مبادله اسرا با حماس را امضا کند که به موجب آن جنبش حماس متعهد شد در ازای آزادی بیش از هزار اسیر فلسطینی دربند رژیم صهیونیستی، شالیت را به صورت غیرمستقیم و از طریق میانجیگر مصری به رژیم صهیونیستی تحویل دهد. شالیت 10 سال است که آزاد شده و از زمان آزادی‌اش تا کنون، اغلب زمان خود را خارج از فلسطین اشغالی سپری می‌کند و تاکنون هرگز حاضر نشده، تحت فشار صهیونیست‌های افراطی، علیه کسانی که او را به اسارت گرفته‌اند، بدگویی کند یا به آنها اتهام بدرفتاری وارد کند.

خبرگزاری فلسطینی «شهاب»، دیروز با انتشار ویدئویی از حضور شالیت در جمع شماری از اسرائیلی‌هایی که گفته می‌شود از هلوکاست جان سالم به در برده‌اند، نوشت که وی پس از 10 سال سکوت درباره سال‌هایی که تحت اسارت مقاومت فلسطین بود، در این جمع درباره دوران اسارتش سخن گفت. در این فیلم که در شبکه‌های اجتماعی در حال بازنشر است، این نظامی سابق رژیم صهیونیستی در پاسخ به این سؤال که در دوران اسارت با او چگونه رفتار می‌شد، می‌گوید: «حماس طی این پنج سال اسارت، تلاش داشت که من در سلامت کامل بمانم. من مریض نبودم.من حالا هم آدم لاغری هستم اما در آن زمان لاغرتر بودم. آنها نگران بودند که مبادا وضعیت سلامتی من وخیم شود. زیرا من یک سرباز زنده بودم و ارزشم بسیار بالاتر از یک سرباز مرده بود. برای همین برایشان مهم بود که سلامتی‌ام را حفظ کنند».

وی در پاسخ به این سؤال که روزها و شب‌ها را چگونه سپری می‌کرد گفت: «همه چیز برعکس بود. روزها می‌خوابیدم و شب‌ها بیدار بودم». یکی از حاضران در جمع این سؤال را می‌پرسد که در زمان اسارتش، فیلمی از او منتشر شد که نشان می‌داد در حال خواندن روزنامه بود، آیا حماس وی را مجبور به این کار کرده بود؟ شالیت با لبخند پاسخ می‌دهد: «فکر کنم ویدئوی مورد نظر شما، پس از گذشت سه سال از اسارتم بود. این فیلم هم بخشی از سند تبادل اسرا و مقدمه آزادی‌ام بود... هدف از روزنامه‌ای که در فیلم دیده می‌شود، نشان دادن تاریخ درج شده در روزنامه بود.» وی در پاسخ به تکرار این سؤال که آیا مجبور به این کار بود، گفت: «بله آنها به من دیکته می‌کردند که چه چیزی در فیلم بگویم».

این نظامی سابق رژیم صهیونیستی در پاسخ به این سؤال که آیا حماس به صورت مداوم مکان نگهداریش را تغییر می‌داد یا خیر، گفت: «آنها آدمهای بسیار مورد اعتماد حماس بودند و همه چیز را محرمانه و سری نگه می‌داشتند. به همین دلیل اسرائیل نتوانست طی سال‌های اسارتم، مکان نگهداریم را پیدا کند. در این مدت اغلب در یک مکان بودم و بسیار کم، جا به جا شدم.» وی در بخش دیگری از این گفت‌وگو در پاسخ به سؤالی درباره غذاهایی که در دوران اسارت می‌خورد، گفت که مواد غذایی تولیدی اسرائیل را می‌خورد.