منصور حقیقت‌پور گفت: مخالفت‌های پایداری‌ها می‌تواند دولت را اذیت کند زیرا آنها رسانه‌های زیادی در اختیار دارند.

پایداری‌ها بگویند پیش‌نویس مذاکرات را از کجا آورده‌اند؟
پایگاه خبری تحلیلی مثلث آنلاین:

گروه سیاست مثلث‌آنلاین: نیروهای جبهه پایداری عزم خود را جزم کرده‌اند تا با نتیجه مذاکرات مخالفت کنند؛ آنهایی که پیش از این نیز با اصل مذاکره مخالف بودند و در شرایط کنونی هم نشانه‌هایی وجود دارد که اساسا شیوه کنونی مذاکرات را قبول ندارند. اما آیا انتقادها و مخالفت‌های آنها تأثیری در روند مذاکرات خواهد داشت؟

منصور حقیقت‌پور، فعال و تحلیلگر سیاسی، درباره این موضوع به «مثلث‌آنلاین» گفت: «اکنون نمایندگان نزدیک به جبهه پایداری در مجلس به مخالفت با روند مذاکرات می‌پردازند و می‌گویند که پیش‌نویسی به دستشان رسیده است که بر اساس آن دریافته‌اند راستی‌آزمایی‌های دقیق در متن مذاکرات پیش‌بینی نشده است. اولا آنها باید بگویند این پیش‌نویس از کجا به دستشان رسیده است؟ و ثانیا آنها نمی‌توانند از حالا حکم صادر کنند زیرا در روند مذاکرات ممکن است مواردی کم یا زیاد شود. هنوز که نتیجه نهایی امضا نشده که این آقایان قضاوت می‌کنند».

او ادامه داد: «بهتر است این دوستان نگاهی هم به شیوه حکمرانی در جمهوری اسلامی داشته باشند. تصمیم‌گیری در موضوعات کلان سیاست خارجی برعهده شورای عالی امنیت ملی و نه مجلس است. در دوره‌ای که برجام امضا شد هم رهبری محبت کردند و اختیار تصویب برجام را به مجلس واگذار کردند وگرنه می‌شد شورای عالی امنیت ملی در این موضوع تصمیم‌گیری کند و به تأیید رهبر انقلاب برسد».

این فعال سیاسی همچنین بیان کرد: «ما به آمریکا انتقاد می‌کنیم که چرا کنگره یک حرف می‌زند، سنا یک حرف می‌زد وکاخ سفید هم حرف دیگری. ما می‌گوییم این چه شیوه حکمرانی است؛ حالا که خودمان منتقد آمریکا هستیم نباید به همان شیوه عمل کنیم. مجلس باید در مقطع کنونی خویشتن‌داری کند؛ می‌تواند نظراتش را به عنوان مشورت به شورای عالی امنیت ملی بدهد اما در عین حال باید بگذارد که تیم مذاکره‌کننده کارش را زیر نظر شورای عالی امنیت ملی ادامه دهد. البته ممکن است مخالفت‌های برخی نمایندگان با روند مذاکرات با سیاستی از پیش‌طراحی‌شده باشد؛ مثلا مجلس بخواهد نقش پلیس بد را ایفا کند تا دولت دستش در مذاکرات باز شود. اگر این سیاست در بین است، خوب است و ما هم قبول داریم».

او در پاسخ به این پرسش که آیا مخالفت‌های پایداری‌ها در ادامه مسیر می‌تواند دولت را اذیت کند، اظهار کرد: «حتما مخالفت‌های این طیف دولت را اذیت می‌کند زیرا آنها رسانه‌های زیادی در اختیار دارند؛ آنها صداوسیما را در دست گرفته‌اند، کلی سایت دارند و حتما می‌توانند دولت را با موانعی روبه‌رو کنند».

حقیقت‌پور در پایان گفت: «باید ریشه‌شناسی کنیم و ببینیم که جریان پایداری اصلا چیست. این گروه تفکرات خاصی دارد، با هر نوع آزادی‌های اجتماعی مخالفند و حتی شاید با انتخابات هم مخالف باشند و به دنبال شیوه دیگری از اداره کشور هستند. آنها در پی جذب نیروهای جدید برای انقلاب اسلامی نیستند و برخی از آنها آن‌قدر تلخ هستند که با یک من عسل هم نمی‌شود خورد. این گروه مردم و به ویژه جوانان را از انقلاب فراری می‌دهند».