سخنگوی صنف جایگاه‌داران سوخت گفت: با کارت آزاد جایگاه، در سطح کشور با ۴ مدل سقف سوختگیری بنزین روبرو هستیم: ۱۵ لیتری ۲۰ لیتری ۳۰ لیتری و ۴۰ لیتری که نسبت به شهرها متفاوت است.

خبر فوری | سقف سوختگیری بنزین با کارت آزاد محدود شد
پایگاه خبری تحلیلی مثلث آنلاین:

سخنگوی صنف جایگاه‌داران سوخت گفت: با کارت آزاد جایگاه، در سطح کشور با ۴ مدل سقف سوختگیری بنزین روبرو هستیم: ۱۵ لیتری ۲۰ لیتری ۳۰ لیتری و ۴۰ لیتری که نسبت به شهرها متفاوت است.

سخنگوی صنف جایگاه‌داران سوخت گفت: با کارت آزاد جایگاه، در سطح کشور با ۴ مدل سقف سوختگیری بنزین روبرو هستیم: ۱۵ لیتری ۲۰ لیتری ۳۰ لیتری و ۴۰ لیتری که نسبت به شهرها متفاوت است. سوختگیری با کارت سوخت شخصی با ۳ مدل ۳۰ ۴۰ و ۶۰ لیتر است. در تهران ۲ روز است که محدودیت سوختگیری با کارت آزاد جایگاه ۴۰ لیتر شده است.

سخنگوی صنف جایگاه‌داران سوخت گفت: زمانی که با کارت سوخت شخصی اقدام به سوختگیری می‌کنید باید بین زمان ۳ تا ۸ ساعت بعد اقدام به سوختگیری با کارت شخصی خود کرد، ناوگان عمومی بنزین‌سوز هم دوبار در روز می‌توانند سوختگیری را انجام دهند.

او گفت: اگر از این استان به استان بعد سفر کنید می توانید بدون محدودیت اقدام یه سوختگیری کرد.

نژادعلی، مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی نیز در یک برنامه تلویزیونی در خصوص جزئیات طرح سقف سوختگیری و اینکه آیا قرار است تغییری در قیمت بنزین صورت بگیرد، گفت: براساس بند هـ تبصره ۱۴ قانون بودجه ۱۴۰۲، به منظور بهبود نظام توزیع بنزین و نفت گاز در کشور و کاهش قاچاق سوخت، وزارت نفت از طریق شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران، مکلف شده است تدبیری اتخاذ نماید که تا پایان شهریورماه ما بتوانیم به حداقل ۹۰ درصد خودروهای بنزین سوز و ۹۵ خودروهای نفت گازسوزمان را مجاب کنیم که از کارت‌های سوخت مختص خودروی خودشان استفاده کنند.

وی گفت: به همین منظور از ابتدای سال جاری ما این فرآیند تشویق مردم به استفاده از کارت شخصی را در سرلوحه کار خودمان قرار داده ایم و در دستور کار قرار گرفت و برای اینکه این فرآیند تا پایان شهریورماه نیاز است که به آن ۹۰ درصد باقی خودش برسد و همچنین به دلیل اینکه ما بتوانیم توزیع یکنواخت در جایگاه‌های سوخت مان داشته باشیم یعنی افزایش سفرهای تابستانی و لزوم توزیع یکنواخت بنزین در جایگاه‌های عرضه سوخت ما و اینکه جلوگیری کنیم از تعطیلی جایگاه‌ها به دلیل اتمام سوخت شان، سوخت ذخیره‌ای که در مخازن شان دارند، به دلیل اینکه حالا بارترافیکی در جاده‌ها عملاً افزایش پیدا می‌کند و نفتکش‌های سوخت‌رسان ما به جایگاه‌های عرضه سوخت برسند و پشت ترافیک نمانند و دیرتر به جایگاه نرسند و جایگاه منجر به تعطیلی نشود، مقرر شد که ما در هر نوبت برداشت از کارت‌های جایگاه‌های سوخت بین ۳۰ تا ۴۰ لیتر را درنظر گرفته‌ایم و این هم براساس رفتارشناسی که برداشت از کارت‌های آزاد بوده است که مردم که به جایگاه‌های سوخت را مراجعه می‌کردند بیشتر از این از کارت‌های جایگاه‌های سوخت استفاده نمی‌شد.

نژادعلی ادامه داد: حالا به هر کیفیت این عملاً محدودسازی در فرآیند توزیع سوخت در جایگاه‌ها نیست به دلیل اینکه ما این امکان را فراهم کرده‌ایم که هموطنان عزیز که در یک جایگاه این میزان سوخت را برداشت می‌کنند، امکان برداشتشان در جایگاه‌های دیگر هم میسر باشد و این امکان برایشان فراهم است که این اتفاق بتواند بیفتد. بحث مرتبط با هدف از اجرای این طرح از مسائلی بوده است که خدمت همه هموطنان عزیز عرض کردم. این فرآیند هیچ دلیلی بر اینکه واقعاً بخواهد قیمت سوخت، بنزین و یا نفت گاز در جایگاه عرضه تغییر کند نیست.

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی تاکید کرد: دولت هیچ برنامه‌ای در ارتباط با افزایش سوخت در جایگاه‌های عرضه سوخت ندارد و همچنین هیچ قانون و مصوبه‌ای هم در این راستا حاکم نیست. فقط ما به واسطه اینکه بتوانیم سوخت یکنواخت و یکپارچه‌ای را در همه جایگاه‌های عرضه سوخت مان داشته باشیم و بتواند توزیع به صورت یکنواخت باشد این اعمال سیاست را در جایگاه‌های عرضه سوخت پیاده‌سازی کرده‌ایم و از نظر برداشت سوخت هم برای ملت عزیز ایران هیچ محدودیتی را به وجود نمی‌آورد.