پیمان مولوی گفت: طبق آخرین مصوبه معاون اول رئیس‌جمهور، برای آزادسازی سهام شناور شرکت‌ها به انتقال قدرت مدیریتی نیاز نیست. این به آن معناست که از یک طرف علاقه‌مند هستیم که از طریق بورس تامین سرمایه کنیم و از طرف دیگر حاضر به تغییر سیستم مدیریت دولتی نیستیم و از این کار می‌ترسیم.

ردپای ترس در مصوبه جدید بورس+جزئیات
پایگاه خبری تحلیلی مثلث آنلاین:

اثرات مثبت و منفی بورس به سوال و دغدغه‌ بسیاری از شهروندان تبدیل شده است. رونق ناگهانی بورس و اقبال مردم به سرمایه‌گذاری در بازار سرمایه را باید به فال نیک گرفت؟ آیا در مجموع می‌توان مردم را به سرمایه‌گذاری در این بازار تشویق کرد؟ برای یافتن پاسخ این سوال با یکی از اقتصاددانان کشور به گفت‌وگو نشستیم. با گسترش‌نیوز همراه باشید.

استفاده ابزاری یا موتور محرکه توسعه

پیمان مولوی اظهارکرد: حضور شرکت‌های قوی در بازار سرمایه باعث رشد بورس و اقتصاد می‌شود. شرکت‌های استارتاپی فعال در حوزه دیجیتال به واسطه رشد اقتصاد الکترونیک و دیجیتال در ایران و جهان رشد خواهند کرد. البته در بعضی حوزه‌ها هم، رشد قیمت‌ها و سودآوری شرکت‌ها متوازن نیست. در مجموع استفاده خوب از ظرفیت بورس، خروجی خوبی برای سیاست‌گذار خواهد داشت اما باید دید که آیا سیاست‌گذاران می‌خواهند و می‌توانند از این فرصت استفاده کنند؟ آیا بورس را به مسیر توسعه پایدار رهنمون می‌کنند یا صرفاً دنبال استفاده ابزاری از آن هستند؟ رسیدن به هدف دوم، مستلزم استفاده از عقلانیت و درک ظرفیت‌های بازار سرمایه است اما اگر بورس را صرفاً دستاویزی ابزاری بدانند به توسعه پایدار منجر نخواهد شد. بازار سرمایه می‌تواند نقش مهمی در اقتصاد ایران داشته باشد. در صورت اصلاح اقتصاد می‌توان امیدوار بود به نقطه‌ای که انگلستان از ۳۰۰ سال قبل در پیش گرفته است رسید.