شوخی رضا عطاران با ماسک ژاله صامتی را در فیلم زیر تماشا کنید.

شوخی جنجالی رضا عطاران در جشنواره فیلم فجر +فیلم
پایگاه خبری تحلیلی مثلث آنلاین:

رضا عطاران بازیگر خوب سینما و تلویزیون در بیستمین روز از اردیبهشت ماه 1347 در یکی از محله های قدیمی شهر مشهد متولد شد، رضا عطاران علاوه بر بازیگری در زمینه های دیگر مثل کارگردانی، فیلم نامه نویسی و خوانندگی نیز فعالیت دارد.رضا عطاران اصالتی کاخکی دارد و سومین فرزند خانواده است، زمانی که سن کمی داشته مادرش در زلزله کاخک فوت شده است. رضا عطاران بعد از اینکه دیپلم خود را در رشته اقتصاد گرفت برای ادامه تحصیل راهی تهران شد. رضا عطاران بخاطر علاقه اش به هنر و بازیگری دانشگاه را رها کرد و به سینما روی آورد.

رضا عطاران

شوخی رضا عطاران با ماسک ژاله صامتی را در فیلم زیر تماشا کنید. رضا عطاران با نقش آفرینی در فیلم شیشلیک محمدحسین مهدویان در دومین روز جشنواره فجر حضور یافت و به سوالات پاسخ داد.

آغاز فعالیت هنری رضا عطاران

عطاران در سال 1369 با بازی در مجموعه تلویزیونی بیداران به کارگردانی اصغر عبداللهی برای اولین بار در تلویزیون دیده شد و پس از آن با ایفای نقش در سریال پرواز 57 و ساعت خوش مهران مدیری به شهرت رسید و در عرصه بازیگری پیشرفت کرد. سریال پرواز 57 یکی از نخستین سریال های طنز بعد از انقلاب بود که توسط مهران مدیری و در سال 1372 ساخته و از شبکه اول سیما به نمایش گذاشته شد و مخاطبان زیادی را به خود جلب کرد. رضا عطاران در کنار نصرالله رادش، سعید آقاخانی و حمید لولایی در این مجموعه تلویزیونی به ایفای نقش پرداخت.

رضا عطاران

رضا عطاران و سعید آقاخانی

ساعت خوش نام یک سریال طنز است که در سال 1373 توسط مهران مدیری ساخته و از شبکه اول سیما پخش شد و با استقبال خوبی از طرف مردم روبرو گردید. رضا عطاران در این فیلم با رضا شفیعی جم، سعید آقاخانی، ارژنگ امیرفضلی و نادر سلیمانی هم بازی بود.

اولین تجربه کارگردانی رضا عطاران

عطاران بعد از بازی در سریال های سال خوش، سرزمین سبز و دنیای شیرین، در سال 1378 اولین فعالیت خود در زمینه کارگردانی را با مجموعه تلویزیونی مجید دلبندم رقم زد. عطاران در این سریال علاوه بر کارگردانی و نویسندگی به عنوان بازیگر هم حضور داشت. مجید دلبندم داستان عروسکی دست دراز به نام مجید است که با شیرین کاری هایش هر بار ماجرای تازه ای را خلق می کند. این سریال در گروه کودک و نوجوان تولید شده و با استقبال بسیار خوبی روبرو شد، یوسف تیموری، زیبا بروفه ، جواد رضویان و مجید صالحی از دیگر بازیگران این مجموعه طنز میباشند. 

آقای عطاران در ادامه فعالیت کارگردانی در سال 1379 قطار ابدی را ساخت ، او از سال 1376 تا 1382 سریال های سیب خنده، ستاره ها، کوچه اقاقیا را به طور حرفه ای ساخت و عرضه کرد. خانه بدوش یکی دیگر از سریال های پر بیننده رضا عطاران است که در سال 1383 ساخته و در ماه رمضان از شبکه سوم سیما به نمایش گذاشته شد. عطاران با این سریال وارد عرصه تولید سریال های مناسبتی ماه رمضان شد و مخاطبان زیادی را به خود جلب کرد.

عطاران بعد از سریال خانه بدوش مجموعه متهم گریخت را در سال 1384 گارگردانی کرد، این سریال به نویسندگی سعید آقاخانی در ماه رمضان از شبکه سوم سیما پخش شد و با استقبال خوبی هم روبرو گردید. سیروس گرجستانی، علی صادقی و مریم امیرجلالی از دیگر بازیگران این مجموعه طنز بودند، رضا عطاران پس از آن سریال ترش و شیرین را برای پخش در نوروز 1386 ساخت.  او همچنین در سال 87 با ساخت سریال بزنگاه توانست توجه هوادارانش را بار دیگر به خود جلب نماید.

رضا عطاران

خداحافظی عطاران با تلویزیون با بزنگاه

عطاران که با ساخت سریال های پر مخاطبی مثل خانه به دوش، متهم گریخت و ترش و شیرین توانسته بود هواداران زیادی را به خود جلب کند و مردم را برای لحظات کوتاهی شاد نماید با ساخت سریال طنز و دیدنی بزنگاه از تلویزیون خداحافظی کرد و علیرغم پیشنهاداتی که از سوی صدا و سیما دارد ولی تا کنون خبری از همکاری او با صدا و سیما اعلام نشده است. عطاران علت دوری از تلویزیون را خستگی اعلام کرده است. بزنگاه با بازی مرجانه گلچین، حمید لولایی و علی صادقی در سال 1387 توسط رضا عطاران ساخته و در ماه رمضان همان سال از شبکه سوم سیما مهمان خانه های مردم بود.

رضا عطاران

بازی رضا عطاران و حمید لولایی در سریال بزنگاه

رضا عطاران در سال 1376 با بازی در فیلم سینمایی کلید ازدواج به کارگردانی داوود موثقی برای اولین بار پا به عرصه سینما گذاشت. سیندرلا عنوان دومین کار سینمایی عطاران بود که در سال 1380 رقم خورد. او در این فیلم در کنار بازیگرانی همچون رامبد جوان و مرحوم پوپک گلدره به ایفای نقش پرداخت. عطاران بعد از آن در فیلم هایی مثل کلاه قرمزی و سروناز، هوو و کلاهی برای باران فعالیت بازیگری اش را در سینما ادامه داد.

رضا عطاران و مریم کاویانی 

کلاهی برای باران عنوان فیلمی به کارگردانی مسعود نوابی است که در سال 1385 ساخته و در سینماهای کشور به نمایش گذاشته شد. عطاران در این فیلم به همراه جواد رضویان، حدیث فولادوند و مهران غفوریان به ایفای نقش میپردازد، داستان فیلم درباره دو دزد به نام های ابی و جلال با بازی عطاران و رضویان است که در یکی از شبهایی که به دزدی میروند با صحنه خودکشی دختری به نام باران روبرو میشوند و او را به همراه مادرش به بیمارستان میبرند و نجات پیدا میکند و همین موضوع ماجراهای جالبی را در فیلم بوجود می آورد. 

عطاران بعد از درخشش در فیلم سینمایی خروس جنگی ، با بازی در نیش زنبور بازی متفاوتی را از خود نشان داد، او در این فیلم با بازیگرانی مثل رضا کیانیان، مریلا زارعی و ژاله صامتی همبازی بود. این فیلم داستان دو کلاهبردار به نام های اسد و رضا را روایت میکند که با صحنه سازی از پیرزنان ثروتمند پول میگیرند و از این راه امرار معاش میکنند.

او در سال 1389 در دو فیلم اسب حیوان نجیبی است و ورود آقایان در دو نقش کاملا متفاوت ظاهر شد. رضا عطاران برای بازی در این دو فیلم موفق به کسب تندیس لبخند زرین و دیپلم افتخار بهترین بازیگر مرد در مراسم اختتامیه دومین جشن لبخند آفتاب شد.

در سال 1390 عطاران فیلمی به نام خوابم می آد را ساخت، او در این فیلم به عنوان بازیگر هم حضور داشت و برای بار دوم نقش یک معلم را بازی کرد. اکبر عبدی در این فیلم نقش یک زن سالخورده را ایفا میکند که حال و هوای طنز و مفرحی را برای تماشاچی ایجاد میکند. مریلا زارعی و ویشکا آسایش از دیگر بازیگران این فیلم هستند، رضا عطاران در این فیلم توانست سیمرغ بهترین کارگردان بخش نگاه نو را از جشنواره فیلم فجر دریافت نماید.

بی خود و بی جهت به کارگردانی عبدالرضا کاهانی در سال 1391 ساخته و در سینماهای کشور به نمایش درآمد، رضا عطاران در این فیلم در کنار احمد مهرانفر، نگار جواهریان و پانته آ بهرام به ایفای نقش پرداخت. عطاران برای بازی در این فیلم موفق به دریافت جایزه بهترین بازیگر نقش اول مرد از هفتمین جشن انجمن منتقدان و نویسندگان سینمایی ایران شد. او یک سال بعد در فیلم سینمایی دهلیز به کارگردانی بهروز شعیبی به ایفای نقش پرداخت و توانست برای بار دوم جایزه بهترین بازیگر نقش اول مرد در جشن انجمن منتقدان را از آن خود کند.

رضا عطاران

طبقه هساث به کارگردانی کمال تبریزی در سال 1392 ساخته و در سینماهای سراسر کشور به نمایش گذاشته شد، رضا عطاران در این فیلم در کنار بهاره رهنما، پیمان قاسمخانی و آزاده صمدی به ایفای نقش پرداخت و موفق به دریافت سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد از جشنواره فیلم فجر شد. پیمان قاسمخانی علاوه بر بازیگری در این فیلم نویسندگی آن را هم به عهده داشت، این فیلم درباره مردی به نام کمالی است که همسرش را بعد از فوت در یک قبر دو طبقه دفن میکند اما فروشنده قبر که مردی کلاهبردار بوده طبقه دوم قبر را که متعلق به آقای کمالی بوده به فرد دیگری فروخته و حالا یک مرد غریبه در کنار همسرش دفن شده، حالا آقای کمالی به هر دری میزند تا قبر را پس بگیرد و همین موضوع ماجراهای جالبی را به همراه می آورد. 

استراحت مطلق عنوان فیلمی است که رضا عطاران در آن به همراه همسرش فریده فرامرزی به ایفای نقش پرداخت. تماس بدنی عطاران و همسرش فریده فرامرزی در این فیلم حاشیه های زیادی را به همراه آورد طوری که قرار شد برخی از سکانس ها از فیلم حذف گردد تا اجازه اکران به آن داده شود ولی بخاطر کوتاه بودن فیلم این امکان وجود نداشت و از همین رو عبدالرضا کاهانی دربرابر این خواسته ایستادگی کرد و ابراز داشت این دو بازیگر با هم نسبت زن و شوهری دارند. سرانجام این فیلم در سال 1393 در سینماهای سراسر کشور به نمایش گداشته شد، ترانه علیدوستی از دیگر بازیگران این فیلم است. داستان فیلم درباره زنی است که به تهران مهاجرت کرده و در راه سفر با همسر سابقش که فردی پرخاشگر است روبرو میشود.

رضا عطاران با بازی در فیلم های طبقه هساث، رد کارپت و کلاشینکف و سود آوری 1.6 میلیاردی در سینمای ایران لقب سود آورترین بازیگر را در سال 1393 از آن خود کرد. او همچنین در سال 1393 در فیلم نهنگ عنبر نقش ارژنگ صنوبر را بازی کرد، این فیلم به کارگردانی سامان مقدم ابتدا قرار بود در جشنواره فیلم فجر به نمایش درآید ولی این اتفاق نیافتاد و در اواخر اردیبهشت سال 1394 در سینماهای سراسر کشور به نمایش درآمد و با استقبال خوبی از طرف مردم روبرو شد. عطاران بعد از نهنگ عنبر در دو فیلم موفق گینس و من سالوادور نیستم به ایفای نقش پرداخت.

او در سال 1394 با فیلم نه چندان موفق دراکولا به سینماهای کشور آمد و با نقدهایی از سوی منتقدان روبرو شد و پس از آن در نهنگ عنبر 2 بازی کرد. این فیلم در سال 1394 ساخته و در 20 اردیبهشت 1396 در سینماهای کشور به نمایش گذاشته شد و با فروش 20 میلیاردی خود عنوان یکی از پر فروش ترین فیلم های تاریخ سینمای ایران را از آن خود کرد. این فیلم دنباله داستان فیلم نهنگ عنبر را روایت میکند که ارژنگ بعد از چهل سال انتظار بالاخره رویا را بدست آورده و برای برگزاری عروسی راهی شما میشود و در راه به یادآوری خاطرات گذشته میپزدازد.

پس از موفقیت رضا عطاران در فیلم سینمایی نهنگ عنبر دو، او در سال 96 در دو فیلم مصادره و هزارپا به ایفای نقش پرداخت. مصادره اولین تجربه کارگردانی مهران احمدی است که علاوه بر کارگردانی به عنوان بازیگر هم در این فیلم حضور دارد. داستان فیلم درباره مردی به نام اسماعیل یارجانلو با بازی رضا عطاران است که یکی از کارمندان اداره ساواک میباشد، او با پولی که در بلیط بخت آزمایی برنده شده یک زمین در عباس آباد میخرد ولی بعد از انقلاب مجبور به فرار از کشور میشود و وکالت زمینش را به دوستش میسپارد و همین موضوع ماجراهای زیادی را برای او بوجود می آورد.

عطاران در سال 1396 پس از بازی در مصادره در فیلم سینمایی هزارپا به ایفای نقش پرداخت و برای دومین بار با مهران احمدی همبازی شد. هزارپا به کارگردانی ابوالحسن داوودی توانست با فروش30 میلیاردی خود در گیشه های سینماهای سراسر کشور رکورد پر فروش ترین فیلم تاریخ سینمای ایران را به خود اختصاص دهد. جواد عزتی، لاله اسکندری و سارا بهرامی از دیگر بازیگران این فیلم هستند. رضا هزارپا و دوستش منصور که از طریق کیف قاپی روزگار میگذرانند متوجه دختر پولداری میشوند که نذر کرده با یک جانباز ازدواج کند. رضا که یک پای خود را در تصادف از دست داده تصمیم میگیرد خود را یک جانباز جا بزند و دل آن دختر را بدست آورد تا بتواند با او ازدواج نماید.