کمک غربیان به رژیم صهیونیستی احتمال حمله مجدد به ایران را افزایش داده است/ اتباع مجاز هم باید زیرنظر گرفته شوند

اتباع مجاز هم باید زیرنظر گرفته شوند | نفوذ در کشور ما مسئله‌ای جدی است
پایگاه خبری تحلیلی مثلث آنلاین:

حجت‌الاسلام احمدی، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی: صهیونیست‌ها توقف حملات را پیشنهاد داد برای اینکه بتوانند نفسی تازه کنند و امکانات و تجهیزاتی فراهم کنند.

شواهد نشان می‌دهد که تجهیزات نظامی از کشورهای غربی مثل آمریکا با هواپیماهای باری به تل‌آویو سرازیر می‌شود بنابراین احتمال حمله مجدد به ایران وجود دارد.

قطعا جمهوری اسلامی ایران این‌بار برای برخورد با رژیم صهیونیستی از امکانات جدید استفاده می‌کند و صهیونیست‌ها تودهنی محکم‌تری خواهند خورد.

بحث نفوذ در کشور ما مسئله‌ای جدی است و قطعا جاسوسان طبق مقررات جاری کشور باید به اشد مجازات برسند.

اتباع مجاز باید تابع یک چارچوبی باشند و در هر جا و در هر منطقه‌ای نتوانند حضور یابند و باید زیرنظر گرفته شوند و سوابق این افراد، نحوه ورود، نحوه فعالیت و نحوه ارتباطاتشان باید مورد توجه قرار بگیرد.