آمپول تقلبی" کرونا " 6 نفر را به کام مرگ فرستاد

آمپول تقلبی کرونا (رمدسیویر) قاتل شش نفر شد+جزئیات
پایگاه خبری تحلیلی مثلث آنلاین:

رمدسیویر قلابی قاتل شش نفر شد.رمدسیویر (Remdesivir) که در آغاز با کد دارویی GS-۵۷۳۴ شناخته می‌شد، یک داروی ضد ویروس جدید از خانواده آنالوگ‌های نوکلئوزید است. رمدسیویر را شرکت دارویی گیلیاد جهت درمان بیماری ویروسی ابولا و عفونت‌های ویروس ماربورگ ساخت، اما به‌تدریج مشخص شد که رمدسیویر خاصیت ضد ویروسی علیه سایر ویروس‌های تک‌رشته‌ای RNA نظیر ویروس سین‌سیشیال تنفسی، ویروس خونین، ویروس تب لاسا، ویروس نیپا، ویروس هِـندرا و خانواده کروناویروس‌ها (شامل کروناویروس مرس و سارس) هم دارد.نتایج یک آنالیز بالینی بر روی بیمارانی که رمدسیویر دریافت داشته بودند، امیدوارکننده بود. این مقاله که در ۱۰ آوریل ۲۰۲۰ در ژورنال پزشکی نیوانگلند منتشر شد، نشان داد از میان ۵۳ بیماری که دچار نوع شدید بیماری کرونا بودند، ۳۸ نفر با دریافت رمدسیویر بهتر شدند، ۸ نفر بدتر شدند و ۷ نفر نیز فوت کردند. از میان ۳۰ بیماری که به دستگاه تنفس مصنوعی وصل بودند و این دارو را دریافت داشتند، پزشکان توانستند ۱۷ بیمار را از دستگاه جدا کنند. نرخ مرگ نیز ۱۳٪ کمتر از میزان مرگ در بیماران مشابه در کشور چین (از نظر شدت بیماری) بود که میزان مرگ‌شان بین ۱۷ تا ۷۸ درصد اعلام شده است.

آمپول تقلبی" کرونا " 6 نفر را به کام مرگ فرستاد

فرمانده انتظامی غرب استان تهران از انهدام باند فروشندگان آمپول تقلبی کرونا در شهریار خبر داد و گفت: متاسفانه 6 نفر از مصرف کنندگان این داروی تقلبی جان خود را از دست دادند.
به گزارش خبرگزاری فارس، فرمانده انتظامی غرب استان تهران از انهدام باند فروشندگان آمپول تقلبی کرونا در شهریار خبر داد و گفت: متاسفانه 6 تن از مصرف کنندگان این داروی تقلبی جان خود را از دست دادند.
سردار " محسن خانچرلی"  با اعلام این خبر، اظهار داشت : در پی مراجعه یکی از شهروندان به کلانتری 16 اندیشه و طرح شکایت مبنی بر اینکه پدر وی به بیماری کرونا مبتلا بوده و افرادی با فریب اقدام به فروش 4 عدد آمپول تقلبی کرونا با مارک تجاری Remedesivir به مبلغ یک میلیارد و 360 میلیون ریال را کردند به دلیل حساسیت موضوع، شناسایی و دستگیری کلاهبرداران در دستور کار ماموران قرار گرفت.

فرمانده انتظامی غرب استان تهران افزود: ماموران با انجام اقدامات اطلاعاتی و با هماهنگی قضائی موفق شدند 2 تن از کلاهبرداران را در شهریار شناسایی و در عملیاتی ویژه، متهمان را حین فروش 2 عدد آمپول تقلبی کرونا دستگیر کنند.
وی با اشاره به اینکه متهمان در بازجویی های تخصصی پلیس به همدستی با 3 تن دیگر اعتراف کردند، گفت: 3 متهم دیگر این پرونده نیز با اقدامات تخصصی پلیس روبروی بیمارستانی در شهرستان شهریار دستگیر شدند.
سردار خانچرلی در ادامه با بیان اینکه متهمان تاکنون 52 عدد از این آمپول ها را هر کدام به مبلغ 450 میلیون ریال به شهروندان در مناطق مختلف استان تهران فروخته و مبلغی بالغ بر 23 میلیارد و 400 میلیون ریال  به این بهانه از آنان کلاهبرداری کردند، افزود: تاکنون 6 تن از مصرف کنندگان این داروهای تقلبی در استان تهران که به بیماری کرونا مبتلا بودند، جان باخته اند.
این مقام ارشد انتظامی ادامه داد: با توجه به شیوع بیماری کرونا در جامعه، متاسفانه شاهد این موضوع هستیم که بعضی از افراد سودجو و کلاهبردار با درج آگهی‌های دروغین با عناوین‌ مختلف در فضای مجازی به خصوص در شبکه‌های اجتماعی همچون فروش "داروی ضد کرونا، فروش واکسن ضد کرونا، شربت‌های ضد کرونا و ... " قصد کلاهبرداری از شهروندان را دارند که ضرورت دارد هموطنان در این زمینه هوشیار باشند.
سردار خانچرلی با اشاره به اینکه متهمان پس از تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی تحویل مرجع قضائی شدند، خاطرنشان کرد: شهروندان هرگز فریب اینگونه آگهی های جعلی را در فضای مجازی نخورند و اخبار و اطلاعات در این خصوص را از طریق رسانه های معتبر پیگیری کنند. 

قیمت دولتی رمدسیویر داروی کرونا

رمدسیویر

معاون برنامه ریزی و نظارت ستاد فرماندهی مقابله با کرونای استان تهران گفت: قیمت داروی رمدسیویر، هر ویال 1 میلیون و 200 هزار تومان و قیمت داروی فاویپیراویر به ازای هر ورق قرص حدود 100 هزار تومان است.
​به گزارش خبرنگار سلامت خبرگزاری فارس، علی ماهر، معاون برنامه ریزی و نظارت ستاد فرماندهی مقابله با کرونای استان تهران در برنامه تهران کلینیک رادیو تهران گفت: در بسیاری از کشورها  افرادی که از ماسک استفاده نمی‌کنند مجازات می شوند . قطعا سختگیری ها ما هم باید بیشتر شود.
معاون برنامه ریزی و نظارت ستاد فرماندهی مقابله با کرونای استان تهران درباره شرایط فعلی وضعیت قاچاق داروهای کرونا در گفتگو با تهران کلینیک رادیو تهران  اظهار داشت: دو داروی رمدسیویر و فاویپیراویر در داروخانه های دولتی موجود است و در صورت ارائه پرونده و تشخیص نیاز بیمار، این داروها با قیمت دولتی عرضه می‌شوند. قیمت داروی رمدسیویر، هر ویال 1 میلیون و 200 هزار تومان و قیمت داروی فاویپیراویر به ازای هر ورق قرص حدود 100 هزار تومان است و در داروخانه های 13 آبان، شهید کاظمی و دیگر داروخانه های دولتی در صورت تایید معاونت درمان موجود و قابل دریافت است.
ماهر با اشاره به تولید داروی رمدسیویر در داخل کشور اظهار داشت: این دارو در گذشته در ایران تولید نمی‌شد و طبق اعلامیه وزارتخانه، هیچ دارویی قبل از مورد تایید  وزارت بهداشت، نباید تجویز شود. در صورت خرید دارویی که مورد تایید نیست، دولت هیچگونه مسئولیتی در قبال عواقب این عمل به عهده نمی‌گیرد.

رمدسیویر
وی در ارتباط با احداث  بیمارستان های صحرایی در تهران گفت : هنوز نیاز به احداث بیمارستان صحرایی در تهران احساس نمی‌شود؛ اما درصورت ادامه ی روند افزایشی تعداد مبتلایان ناچارا مجبور به احداث بیمارستان صحرایی خواهیم شد.

ماهر همچنین در راستای نظر رئیس جمهور در رابطه با ادامه دار بودن کووید-19 و افزایش آمار بستری مبتلایان گفت : تمامی این احتمالات، کاملا به رفتار مردم بستگی دارد. در صورت رعایت  پروتکل های بهداشتی، طبیعتا بار این بیماری کاهش پیدا می‌کند و به نحو بهتری می‌توان این بیماری را مدیریت کرد و درغیر صورت ، شاهد افزایش چندین برابری تعداد مبتلایان خواهیم بود.

 وی با اشاره به مجازات افرادی که  با رعایت نکردن پروتکل های بهداشتی باعث سرایت این بیماری به دیگران می شوند اظهار داشت: در بیش از 120 کشور افرادی که از ماسک استفاده نمی‌کنند مجازات می شوند . قطعا سختگیری ها ما هم باید بیشتر شود. زیرا این مسئله کاملا اجتماعی است و نتیجه آن بسیار تاثیر گذار خواهد بود.

رمدسیویر

ماهر از آمار منتشر شده در خبرها مبنی بر ابتلاء حدود 20 میلیون ایرانی به کرونا خاطر نشان کرد: من مستنداتی در این مورد ندیده ام و بعید می دانم این رقم صحت داشته باشد.

معاون برنامه ریزی و نظارت ستاد فرماندهی مقابله با کرونا در خصوص تجدید محدودیت ها در تهران اظهار داشت: این محدودیت ها به مدت یک هفته تمدید شده است و مراکز ورزشی، استخر ها، مراکز تجمع، مجالس ختم و پذیرایی و... شامل این محدودیت ها می‌شوند؛ اما طبیعتا درصورت مشاهده بهتر شدن شرایط این محدودیت ها کاهش‌ پیدا می‌کنند.

ماهر در رابطه با تولید و توزیع ماسک و وظایف نهادهای مرتبط گفت : تولید ماسک بر عهده وزارت صمت است و نظارت بر توزیع نیز بر عهده بخشی از وزارت صمت که همان وزارت بازرگانی سابق است گذارده شده است. ما نیز در وزارت بهداشت و ستاد کرونا چندین نامه با موضوع نبود ماسک در داروخانه ها که امن ترین و قابل اعتماد ترین مکان برای تهیه ماسک هستند به مقام ریاست جمهوری نوشته ایم .

وی افزود: گویا قیمت اعلام شده با قیمت تمام شده فاصله زیادی دارد و از این نظر، داروخانه ها ناچار به افزایش قیمت فروش ماسک ها هستند. به نظر میرسد مشکلی در تعیین قیمت ها موجود است که لازم است این مسئله پیگیری شود. داروخانه ها نیز به ما اعلام کرده اند که ماسک ها با قیمت مصوب توزیع نمی‌شوند و نهادی هم نیست که آن را پیگیری کند.

رمدسیویر